KILIÇDAROĞLU, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

KILIÇDAROĞLU, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Salgına karşı olağanüstü bir çabayla mücadele eden sağlık emekçilerimize; bu zorlu dönemde görev yapan apartman görevlilerimiz,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Salgına karşı olağanüstü bir çabayla mücadele eden sağlık emekçilerimize; bu zorlu dönemde görev yapan apartman görevlilerimiz, kuryelerimiz, bakkallarımız ve PTT çalışanlarımız başta olmak üzere, işbaşı yapan tüm emekçilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm milletimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Sevgi, saygı, barış ve kardeşlik dolu nice bayramlara” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. COVİD-19 gölgesinde Ramazan ayı yaşandığını ancak dayanışmanın ve yardımlaşmanın öneminin yeniden hatırlandığı söyleyen Kılıçdaroğlu, “Tüm dünyanın sosyal devlet ilkesinin önemini anladığı bu zorlu günlerde, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz sağ elin verdiğini sol elin görmediği bir anlayışla, hiçbir vatandaşımızı ayırmadan, hiç kimsenin yoksulluğunu ifşa etmeden, milletimizle omuz omuza verdi” dedi.

Filistin’de yaşanılanlardan dolayı son derece üzgün olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “İsrail’in Mescid-i Aksa’da çocukları da hedef alarak yaptığı katliam, bir utanç vesikası olarak tarihteki yerini alacaktır. Tüm bölge halklarının olduğu gibi, Filistinli kardeşlerimizin de yüzünün gülmesi Türkiye’nin, Birleşmiş Milletler’i harekete geçirecek adımları hızla atmasına bağlıdır. Filistin’i bölgemizde bağımsız bir devlet olarak görmek, en büyük arzumuzdur” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, terör örgütleri ile mücadelede şehit olan güvenlik güçlerini ve salgında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını anan Kılıçdaroğlu, “Salgına karşı olağanüstü bir çabayla mücadele eden sağlık emekçilerimize; bu zorlu dönemde görev yapan apartman görevlilerimiz, kuryelerimiz, bakkallarımız ve PTT çalışanlarımız başta olmak üzere, işbaşı yapan tüm emekçilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm milletimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Sevgi, saygı, barış ve kardeşlik dolu nice bayramlara” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.