Kılıçdaroğlu,"Korkmayın, yılmayın, cesur olun"

Kılıçdaroğlu,"Korkmayın, yılmayın, cesur olun"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, miting maratonunu İstanbul Kartal'dan başlattı. "Milletçe Alkışlıyoruz" sloganıyla düzenlenen ilk mitingi Kartal Meydanı'nda yapıldı.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdroğlu,"Bütün yurttaşlarıma sesleniyorum. Öğretmene öğrenci emekli çalışan esnaf çifti toplumun her kesimine sesleniyorum. Açık yüreklilikle söylüyorum korkmayın, yılmayın, sinmeyin. Korkmayın, yılmayın, sinmeyin çünkü yanınızda Cumhuriyetle yaşıt CHP var. kabadayılıktan, zalimlikten, zorbalıkta, yasa dışında, talandan, baskıcılıktan, yasakçılıktan, ayrımcılıktan uzak bir anlayışlın temsilcisi CHP var. Onun için diyoruz, korkmayın, yılmayın, cesur olun, CHP var" dedi.


Kılıçdaroğlu," "Bugün buraya milletçe büyük bir alkışı başlatmaya geldik" diyen Kılıçdaroğlu, "Bu alkış, hakka, hukuka ve ekonomiye, özgürlüğe, barışa ve adalete, laikliğe, demokrasiye ve cumhuriyete zulmeden malum zihniyeti protesto alkışıdır. Bu alkış kısa sürede çığ gibi büyüyerek bütün ülkeye yayılacak toplumsal bir haykırıştır. Bu alkış Türkiye'yi yaşanmaz bir ülke haline getirenlere meydan okumadır. Herkesi tüm vatandaşları bu alkışa katılmaya davet ediyorum. Haydi milletçe alkışlıyoruz, avuçlarımız patlarcasına alkışlıyoruz.


Bu alkış her gün, her saat, her yerde çınlayacak ve milletin 'yeter artık düş yakamızdan' diye haykıranların sesi olacaktır. Alkışlayacağız, hep birlikte alkışlayacağız. Genç, yaşlı, kadın erkek demeden milletçe alkışlayacağız. Yalnızca miting meydanlarında değil, her gün her yerde alkışlayacağız. Fabrikada, tarlada, çarşıda, sokakta, meydanda hayatın olduğu her yerde alkışlayacağız. Alkışlayacağız ki millet olarak sabrımızın sonuna geldiğini birileri anlasın" diye konuştu.







Kasım AYDIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.