KILIÇDAROĞLU’NDAN “14 MART” MESAJI

KILIÇDAROĞLU’NDAN “14 MART” MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mart Tıp Bayramı mesajında, "Sağlık emekçilerimize söz veriyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mart Tıp Bayramı mesajında, "Sağlık emekçilerimize söz veriyorum. Çalışma koşullarınızı iyileştireceğiz. Çalışırken can güvenliği endişesi yaşamadığınız ve emeğinizin karşılığını aldığınız bir sağlık sistemini birlikte kuracağız. Güçlü sosyal devleti birlikte inşa edeceğiz" dedi.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, Covid-19 mücadelesinde yaşamını yitiren sağlık emekçilerinin ailelerine mektup gönderdi. 

Kılıçdaroğlu 14 Mant Tıp Bayramı  nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Covid-19 sürecinde çok sayısı da sağlık şehidimiz var. İnsan hayatını kurtarırken kendi hayatlarını verdiler. Bir hayat kurtarmak için yeri geldiğinde hayatlarını feda eden kişiler. Onlara minnet duyuyoruz. 83 milyon sağlık çalışanlarına borçluyuz. 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla anı pulları bastırdık ve her bir sağlık şehidimizin ailesine duygularımızı anlatan birer mektup gönderiyoruz. Onlar bizim gönlümüzde, 83 milyonun gönlünde yer ettiler. Hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarına aziz hatırasıönünde saygı ile eğiliyoruz."  

"SAĞLIK SİSTEMİNİ BİRLİKTE KURACAĞIZ"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda da şöyle dedi: 

"Bir canı yaşatabilmenin sorumluluğuyla hareket eden, iyiliği, emeği, dayanışmayı ve umudu yaşatmaktan vazgeçmeyen bütün sağlık emekçilerimizin #14MartTıpBayramı’nı kutluyorum.

Vatandaşı koruyan, sağlık emekçilerini onurlandıran güçlü sosyal devleti birlikte inşa edeceğiz. Bu bizim öncelikli görevimizdir. Bu vesileyle bir nefes sıhhat için, kendi nefesinden vazgeçen sağlık emekçilerimizin hatırasıönünde saygıyla eğiliyorum.

Yaşamımızı emanet ettiğimiz değerli sağlık emekçilerimize söz veriyorum. Çalışma koşullarınızı iyileştireceğiz. Çalışırken can güvenliği endişesi yaşamadığınız ve emeğinizin karşılığını aldığınız bir sağlık sistemini birlikte kuracağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.