Kimyasal Madde Deposunda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Kimyasal Madde Deposunda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Esenyurt'ta kimyasal madde deposunda çıkan yangınla ilgili olayyerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “İtfaiyeekipleri ve Esenyurt Belediyesi’nin ekipleri hemen olay yerine gelipmüdahalelere başladılar. Şu an burada 160’ın üzerinde çalışma arkadaşımız 60civarında araçla yangın söndürme çalışmalarına devam ediyor. Büyük orandakontrol altına alındı. Yaralı ve can kaybı bulunmuyor” dedi.

Esenyurt Osmangazi Mahallesi Sevgi Sokak'taki fabrika deposundasaat 05.30 sıralarında yangın çıktı. Araç balatası temizlik spreylerininbulunduğu depodaki alevler kısa sürede büyüdü. Yangına müdahale için çevreilçelerden de çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Zaman zaman patlamaların dameydana geldiği yangında belediyeye ait tankerler su takviyesinde bulunurken, mobilikram aracıyla da yangına müdahale eden ekiplerin ihtiyaçları karşılandı.Yangın, İBB İtfaiye ekipleri ve Esenyurt Belediyesi ESAK personelinin 4 saatlikuğraşları sonucu kontrol altına alınabildi. Olay yerinde incelemelerde bulunanBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Öğrendiğimiz kadarıyla saat 5 buçukcivarında yangın başlamış. Bir depodaki paletlerle başlayan yangın, yantaraftaki kimyasal üretim yapan bir tesisin ham maddelerinin olduğu bir yere vedaha sonra ham madde üretim tesisine doğru sıçramış. İtfaiye ekipleri veEsenyurt Belediyesi’nin ekipleri hemen olay yerine gelip müdahaleye başladılar.Şu an burada 160’ın üzerinde çalışma arkadaşımız 60 civarında araçla yangınsöndürme çalışmalarına devam ediyor. Büyük oranda kontrol altına alındı. Etrafasıçraması engellendi. Binalar korundu. Şu anda söndürme çalışmaları devamediyor. Herhangi bir vatandaşımız yaralanmadı ve can kaybı yok. Bu çalışmalardabüyük bir özveriyle çalışan İBB itfaiye ekiplerine ve Esenyurt Belediyesi’ninESAK birimine çok teşekkür ediyorum. Kısa sürede yangını kontrol altınaaldılar” diye konuştu. Yangının kesin çıkış nedeni soğutma işlemleritamamlandıktan sonra belli olacak.

mgqnt0vgkwf9cnoyapethb1s.jpg

jlzoq7e2ytu1ds6klsxgy5zI.jpg

avj0fj2snnyszkg86mIacrgi.jpg

umtdoelapps215rfbhnskhIz.jpg

rvpdxnytlamkkgfqpjzx5nbu.jpg

hr8njxehvosncmut3b0ld9za.jpg

bydsl0rt5ojxiqz6av38krzl.jpg

58cflnpxtw1gqhzdsbrjk4oh.jpg

nb3hIc27kzfs9oxitmqrzwvw.jpg

Icfziu28htdvf6rqay3pkn4b.jpg

1vnci9bflbmspvIhjj0kacxw.jpg

ztdmIzs04x6fcrpnj2uvolfd.jpg

tnIobyvreklusmtrhdbgwcfn.jpg

udaj5pbvbrjhqpeytflr8tsc.jpg

gbkmdtbv5nthj3yo891eIdw0.jpg

jynvrmoe85xdaIpujvfsw0q1.jpg

xcvkcfp9jdd5fb3v0tyzhu46.jpg

yahzgxaou87igmwfnde0lqrs.jpg

szehaqyafz62wqgscou4vodm.jpg

qman8nkvb0gsdjpxegf21vrx.jpg

as2z8dgnxlrkzpt1uvqsklb3.jpg

mq9mb1dzjuezsuwhlyipf7If.jpg

aIxun8spjstryco0jhkcivzp.jpg

z0ogru7fnahwpvjezcmdqdng.jpg

jc9emfn7xatjk1eryggolfv4.jpg

wxbyzphd53rqvvgujalfqoga.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.