KİTVAK Koşusu’nu No More Secret kazandı

KİTVAK Koşusu’nu No More Secret kazandı

2 yaşlı İngiliz taylarının 1400 metre kum pistteki mücadelesine 6 safkan katıldı. Mehmet İlker Akdeniz’in yetiştirdiği, Oğuzhan Özşahin’in sahibi olduğu, Seyhan Demir’in antrene ettiği No More Secret (Trappe Shot - My Secret / Zanjero) jokeyi Ali Yıldız idaresinde 1.29.05’lik dereceyle yarışı kazandı. Al dişi tay beşinci startında dördüncü galibiyetini elde etti.

Koşunun ikincisi Matt Murdock (Daredevil - Skylander / Bosporus) olurken, Noel Day (Lion Heart - Dame Shanakill / Mr.Greeley) üçüncülükte, Sweet Sacrifice (Catapult - Ildır Guzeli / Sri Pekan) dördüncülükte, Can Aluş (Smart Robin - Lily Bos / Bosporus) da beşincilikte yer aldı. Farklar ise 6,5 Boy - 1/2 Boy - 6,5 Boy - 1 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından Şeref Tribünü’nde düzenlenen törende, kazanan tayın sahibi adına Ahmet Ozan Özşahin’e ödülünü, KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı İklil Ulueren takdim etti.

KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Yörük, safkanın antrenörü adına Sevcan Kösen’e kristal şilt takdim etti.

Kazanan tayın jokeyi Ali Yıldız’a ise ödülünü KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin Coşkun verdi.

Ayrıca KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı İklil Ulueren, günün anısına İzmir Hipodrom Müdürü Cenk İşkara’ya plaket takdim etti.

Törene KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi Yıldızay İçerler ve KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Şenay Yener de katıldı.

 

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK)

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı, 1996 yılında bir onkoloji hastanesi kurma kararı ile başlamış, vakıf tarafından ilk olarak 2004 yılında Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’ni hizmete açmıştır. Yılda 45.000 üzerinde hastaya hizmet veren ve bugüne kadar 700 hastaya kemik iliği nakli yapılan hastane, Avrupa Transplant Birliği’nden akreditasyona sahiptir. Bu süreçte hasta yakınlarının yaşadığı zorlukları fark eden KİTVAK bu kez bir konukevi açma kararı ile Ege Üniversitesi KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni tamamlayarak 2011 yılında hizmete sunmuştur. Ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi için de çalışma başlatan KİTVAK, 2017 yılında DEÜ Kitvak - Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni açmıştır. Konukevlerine desteğini sürdürmeye devam eden vakıf, daha fazla çocuğu sağlığına kavuşturmak üzere dünyadaki en gelişmiş sağlık merkezleriyle entegre olarak, yenilikleri ülkemize taşıyan, Türkiye’nin ikinci, bölgemizin ilk ve tek “Kitvak - Bilge Uysal Hücre İşleme Merkezi”ni de 26 Şubat 2021 tarihinde pandeminin ağır koşullarına rağmen tamamlamıştır. E.Ü. Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren bu merkez ile onkoloji tedavisi gören çocukların Amerika ve Avrupa’daki hasta çocuklarla eşit kalitede hizmet almaktadır.

 

mfd3tzlmgwvqjI2wfot68hyk.jpg

e9nae8tvmqzfaubs2dlkhIsn.jpg

doeqbprpx5gbtxcescjt6nau.jpg

yjns2geoiwbualdth1emyqr8.jpg

jbleminpha5rkdknzghe4foa.jpg

yphnrzsnmkcadbi5mjsf60gq.jpg

oohjsaypqqfapukznrdbkbgI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.