Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu'nda birinciliğe Kayı Beyi uzandı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu'nda birinciliğe Kayı Beyi uzandı

Startı saat 20.00'de verilen, 4+ yaşlı İngiliz atlarının iştirak ettiği 2024 yılı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu'nu, Coşkun Gözler'in sahibi, Tevfik Çelikoğlu'nun yetiştiricisi olduğu, Tolgahan İmal antrenesindeki 8 yaşındaki doru erkek safkan Kayı Beyi (Dr Fong - Starlaks / Mujahid) jokeyi Akın Sözen idaresinde kazanmayı başardı.

Koşunun videosu için tıklayınız.

1900 metre mesafede kum pistteki koşuda ikinciliği, Görkem Özçelik ile bu önemli koşuda boy gösteren Mirbey (Captain Rio - Hasmuşlu / Yonaguska) elde ederken, Oğlum Doruk (Bosporus - Carolina Reaper / Victory Gallop) Özcan Yıldırım ile üçüncü, Mehmet Kaya idaresindeki Mavi Kılıç (Yonaguska - Mavi Kılıç / Sun Music) dördüncü ve son olarak King of the Night (Paco Boy - Nurmahal / Bin Ajwaad) ise Mertcan Çelik ile beşinci oldu.

Kayı Beyi'nin 2.01.92’lik dereceyle kazandığı koşuda farklar  1/2 Boy - 6 Boy - 4 Boy - 7 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından gerçekleştirilen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına Ahmet Gözler'e kupasını, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Alparslan Aslan verdi. Törene, Kocaeli Hipodrom Müdürü Ali Cumhur Özertaş da katıldı.

bfw2a6xm7z09r1dnkIe8wfhb.jpg

Itwpxrcbgynzdsykfe27czmj.jpg

kpn9x6yheai2htw4mcrgylmp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.