Konserden Eve Başkanın Makam Aracı İle Döndüler

Konserden Eve Başkanın Makam Aracı İle Döndüler

Konserden EveBaşkanın Makam Aracı İle Döndüler

Esenyurt’ta düzenlenen Gençlik Festivali’nde gerçekleşenkonser sonrası evlerine geç kalan gençleri Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt makam aracı ile evlerine bıraktı. O anları videoya çeken gençler,Başkan Bozkurt’la birlikte renkli anlar yaşadı.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçededüzenlediği Gençlik Festivali’nde gençlerle bir araya geldi. Esenyurt’ta ilkdefa gerçekleşen gençlik festivalinde keyifli anlar yaşayan gençler, CumhuriyetMeydanı’nda gerçekleşen Bilal Sonses konserinde doyasıya eğlendi. Konsersonrasında Başkan Bozkurt’un yanına giderek fotoğraf çektiren gençlerin,evlerine geç kaldıklarını söylemeleri üzerine samimi anlar yaşandı. Bozkurt,gençleri yanına alarak onları evlerine kadar bıraktı. Gençlerin yolculuk sırasındaçektiği videolar renkli anlara sahne oldu.

Çocuklarınız BizeEmanet

Yolculuk sırasında, evlerine geç kalan gençlerin ailelerineseslenerek onların yüreğine su serpen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt şunları söyledi: “Delikanlılar burada, merak etmeyin. Çok terbiyeliçocuklarınız var. Üçü de pırıl pırıl, hiçbir yaramazlık yapmadılar. Akıllıakıllı ‘Başkanım bizi eve bırakır mısınız?’ dediler. Ben de ‘Tabi’ dedim,‘Sizinle seyahat etmek çok güzel.’ Şimdi eve bırakıyoruz onları.”

mgrh2nqfdzje4xqbi7clyu5t.jpg

oreqgymvqmvh7ajlfboh6ydu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.