Koray Avcı Esenyurtlulara Unutulmaz Anlar Yaşattı

Koray Avcı Esenyurtlulara Unutulmaz Anlar Yaşattı

BaşkanBozkurt: Hiçbir Güç, Ellerimizi Birbirinden Ayıramaz

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü, Esenyurt’ta büyükbir coşkuyla kutlandı. İki gün boyunca süren etkinliklerin son gününde sahnealan Koray Avcı’nın şarkılarına binlerce Esenyurtlu hep bir ağızdan eşlik etti.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla Esenyurt’tabirbirinden renkli etkinlikler düzenlendi. İki gün boyunca süren etkinliklerinson gününde Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Koray Avcı Esenyurtlularaunutulmaz anlar yaşattı. Sahnede konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt, Avcı’yı her zaman severek dinlediğini belirterek şunları söyledi:“Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun. Biz o kadar güçlüyüz ki... Dünyanın engüzel coğrafyasında yaşıyoruz. Her türden müzik var. Önemli olan renklerimizle,tercihlerimizle, kimliklerimizle, inançlarımızla kardeşçe yaşamak. Hiçbir güç,ellerimizi birbirinden ayıramaz. Hiçbir gürültü bu güzel coğrafyanınoluşturduğu tınıları baskılayacak güçte değil. Yeter ki birbirimiz sevelim,sayalım. Esenyurtlu olduğum için çok mutluyum. İyi ki Esenyurtluyuz.”

“Umarım HepBirlikte 365 Gün Kutlarız”

Sahnede birlik ve beraberlik vurgusu yapan Avcı, “İster sağcıolun, ister solcu. İster Alevi olun, ister Sünni. İster Kürt olun, ister Türkolun, ister Arap olun, ister Çerkes olun. İster kapalı olun, ister açık… Bugece sıfatlarınız cebinizde kalsın. Madem soframıza oturdunuz. İnsanlığınız kâfi.Yan yana, omuz omuza tam bir Cumhuriyet Bayramı olsun. Herkes birbirine sahipçıksın. Umarım hep birlikte 365 gün kutlarız” dedi.

Biz Esenler’den Misafir OlarakGeldik”

Esenlerden etkinliğe katılan Güngör Güven, “Çok güzel geçti. BizEsenler’den misafir olarak geldik. Esenyurt için çok güzel bir şey. Bizimoralarda böyle etkinlikler yok. Olsa da haberimiz olmuyor. Keşke bu tür etkinliklerher tarafa yayılsa” ifadelerini kullandı.

srgvt3bknsiqyxulpwv6dg8f.jpg

tacxn2Ihvwustjdopxyhr8zb.jpg

av1tcb20myfxdvk7lzpyuerg.jpg

pjru9scelfk6gfdqziIh12et.jpg

7gfwmsbxhry4sdnb6tiIdx5a.jpg

dpznImhwwaxqlbnc9xipfoq8.jpg

yh1mxv47srg8sfaqilbpluaz.jpg

e4fwdowklpmIr6c5qdaspn1t.jpg

nimcocgzt9pozgv5baId3ht0.jpg

x7cbseujtiam9vzy2jpyz5rw.jpg

mkj52h9pzxuzn03lnqsryrbg.jpg

54ycopbaiphmwwdemckqgsrx.jpg

6n9dqwfcsta2jnmmvy7olzeu.jpg

sa1p7du8m9czau0n5s2Ibhrr.jpg

vf8ggkwks9r3wxafvmIjxyet.jpg

uwjo1bgph548vewiylseqmcr.jpg

zddfklvxy6u0rog8pw59kt7p.jpg

k8Igowcztxdqeabnvlpdsnjh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.