Kosova Koşusu'nu Gökyüzü kazandı

Kosova Koşusu'nu Gökyüzü kazandı

Mesut Bekiroğulları'nın yetiştirdiği ve İbrahim Bekiroğulları tarafından antrene edilen 7 yaşındaki safkan, Ankara pistinde katıldığı son iki koşusunu kazanarak bugün 50. sınavına çıkarken sergilediği performansıyla başarılarına bir yenisini daha ekleyerek üst üste 3'üncü toplamda ise 31. birinciliğini elde etti.

10 safkanın birincilik mücadelesi verdiği çim pistteki 1900 metre mesafeli koşuda jokeyi Vedat Abiş ile start alan Soydere (Berksoy - Beyazmelek / Halid) tabelanın ikinci basamağında yer alırken, Özüdoğru (Ateştopu - Anıkız / Antepli) Ahmet Çelik idaresinde üçüncülükle ayrıldı. Bu önemli koşuya Gökhan Kocakaya ile katılan Demirperde (Altaha - İlaydahanım / Tamerinoğlu) dördüncü olurken, Gülhatmi (Tamerinoğlu - Dahi / Bilgin) de jokeyi Müslüm Çelik idaresinde koşuyu beşinci tamamladı.

Koşunun galibi Gökyüzü için bitiriş derecesi 2.07.58 olurken, farklar 1/2 Boy -Boyun - Burun - 4,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşu sonrası şeref tribününde gerçekleştirilen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına Kulübümüz Asli Üyesi Yıldırım Gelgin'e kupayı Yönetim Kurulu Üyemiz Gülnur Gülerce takdim etti.

yow89vd3zjtr6sdo4yquu01e.jpg

Ipv5ixa9fhpnwg8eoqzjersc.jpg

1tahmvvx68l4db20xw7eynlm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.