KREŞ ÖĞRENCİLERİ, ATATÜRK’Ü SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANDI

KREŞ ÖĞRENCİLERİ, ATATÜRK’Ü SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANDI

KREŞ ÖĞRENCİLERİ, ATATÜRK’Ü SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANDI

Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü daha yakından tanımaya devam ediyor.

Bu kapsamda Edirne Belediye Bandosu, Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencilerine Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan repertuvarı ile minik bir dinleti sundu.

Kreş öğrenciler ise şarkılara ritim tutarak, eşlik etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle andıklarını belirten Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında kreşte çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Ata’mızı anlatmaya, onların Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında yetişmesi için çaba sarf etmeye devam edeceğiz” dediler.







Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.