KREŞLİ MİNİKLERDEN KARTAL BELEDİYESİ HUZUREVİ’NDE KIZILAY HAFTASI VE 29 EKİM KUTLAMASI

KREŞLİ MİNİKLERDEN KARTAL BELEDİYESİ HUZUREVİ’NDE KIZILAY HAFTASI VE 29 EKİM KUTLAMASI

Başkan Gökhan Yüksel, Kreş Öğrencileri ile Birlikte Kartal Belediyesi Huzurevi’ni Ziyaret EttiKartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel; Kartal ..

Başkan Gökhan Yüksel, Kreş Öğrencileri ile Birlikte Kartal Belediyesi Huzurevi’ni Ziyaret Etti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel; Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören minik öğrenciler ile birlikte, Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ve Kızılay Haftası’nı kutladı.

Etkinlikte Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı Hürriyet Mahallesi Kreşi’nde eğitim gören minikler, huzurevinde kalan yaşlılarla anlamlı bir gün geçirdi. Kartal Belediyesi’nin gerçekleştirdiği organizasyonda sanatçı Murat Teker de orkestrası ile sahne alarak muhteşem bir konser verdi. 

Ziyaret sırasında huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek görüş, öneri ve düşüncelerini dinleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, çocuklardan da yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 2 saat süren program kapsamında yaşlıların Cumhuriyet Bayramı’nı ve Kızılay Haftası’nı kutlayan Başkan Gökhan Yüksel, çocukların birbirleriyle yaptığı dansları da ilgiyle izledi. 




Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.