Küçük eller, büyük hayallerle Maltepe’de buluştu

Küçük eller, büyük hayallerle Maltepe’de buluştu

Maltepe Belediyesi ve İstanbul Gençlik Platformu işbirliğiyle düzenlenen “Küçük Eller Büyük Hayaller” seminerleri başladı. 12 hafta sürecek eğitimde 7-10 yaş arası öğrencilere iletişim becerisi, problem çözme, özgüven, el becerisi, ekip çalışması ve yaratıcılık gibi alanlarda eğitimler verilecek.

Maltepe Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi, 7-10 yaş arasındaki ilköğretim öğrencileri için anlamlı bir çalışmaya imza attı. Üniversite öğrencilerince kurulan ve çocukların kişisel farkındalıklarını, iletişim becerilerini, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini attırmayı amaçlayan İstanbul Gençlik Platformu’nca düzenlenen “Küçük Eller Büyük Hayaller” seminerleri, Yaşar Kemal Kültür Merkezi ve Bilim ve Düşler Merkezi’nde başladı. 12 hafta sürecek eğitimde 7-10 yaş arası öğrencilere afet yönetimi, iletişim becerisi, bilim etkinlikleri, problem çözme, senkron çalışması, eşitlik ve haklar, özgüven, el becerisi, ekip çalışması, farkındalık ve hayaller, canlandırma becerisi ve yaratıcılık gibi alanlarda eğitimler verilecek.

İlki düzenlenen seminerlerde çocukların kendilerini tanıtıp kendilerine bir sıfat seçmesi istenirken hayallerini resme dökerek becerilerini göstermesi amaçlandı. Etkinliği büyük bir ilgiyle izleyen ve hayallerini yansıtan çocuklar mutlu olurken, veliler de belediyeye böyle bir imkan sağladığı için teşekkür etti. (08.01.2023)

Tarih : 08.01.2023 Haber Fotoğrafları

x8rc40goolwyvi3sndp9ltdf.jpg

flzd6xk7wqgaacfbIvjutw9c.jpg

sozk1zg76lcyhjqr3apautme.jpg

pofhrjoewcwbk4xvpdhfyt2g.jpg

7yclufnqayekIbqumpmjxc0w.jpg

rmtlv7ovmout9igblgjqrejk.jpg

ryzjdh3caibpskwvmf14Ixoy.jpg

fjohs1gdjlzkca0z2metqcq4.jpg

dov04lydtgx2jpuf8qjzeIrk.jpg

zjno1svi9mI5u3p0b4ezwxwk.jpg

kcj01uxmwy95jfo3tbi2dklv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.