KÜÇÜKÇEKMECE GÖLÜ’NDE CAZ RÜZGARI ESTİ

KÜÇÜKÇEKMECE GÖLÜ’NDE CAZ RÜZGARI ESTİ

07 Temmuz 2022

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 29. İstanbul Caz Festivali kapsamında, cazın heyecanı ve gençliğin enerjisi Küçükçekmece Gölü’ne taşındı.

Küçükçekmece Göl Kenarı Amfi Tiyatro’da birbirinden başarılı sanatçılar; cazın genç temsilcileri İstanbul West Side Collective, Yağmur Sena ve New Orleans’ta kurulan Tuba Skinny Caz-Blues sahne performanslarıyla caz rüzgarı estirdi.

Caz severler, danslarıyla eşlik etti

İstanbulluları caz müziğinin efsaneleri, güncel müzik toplulukları, popüler isimlerin yeni projeleri ve cazın genç isimleriyle buluşturan festivalde, Küçükçekmeceli caz severler, şarkılara danslarıyla eşlik etti.

Türkiye’ye ilk kez gelen Amerikan müzik tarihine ve dolayısıyla dünya cazına katkısı çok büyük olan New Orleans’ta kurulan Tuba Skinny Caz-Blues, Küçükçekmece’yi çok beğendiklerini ifade ederek, müzikseverlere ve Türk vatandaşlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Güney Özkılınç: Festivalin bir parçası olmaktan gurur duyduk

Parklarda caz konserleri, Karaköy Sahil Park, Şişli Habitat Parkı, Göztepe Özgürlük Parkı ve şehrin dört bir yanındaki parklarda gerçekleştirildi. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), 29. İstanbul Caz Festivali’nin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen plaket töreninde teşekkür etti. Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç da Küçükçekmece Belediyesi olarak bu organizasyonun bir parçası olmaktan duydukları gururu dile getirerek, Belediye Başkanı Kemal Çebi adına plaketini İKSV Genel Müdürü Görgün Taner’den aldı.

jhumec97lwIjtkefdmqxcbfp.jpg

neqay6utzehpl2tfrnwcvsfd.jpg

brizr4neq5gjhpwvmd7sxtkf.jpg

0xtklvbyetdncwe5saomqI9j.jpg

c6Iv70e2d9gdjkmqvbzuhxp8.jpg

p20bmhdz8bIuarjyxevf4zj9.jpg

g8vr7dmljacpbc0uqpo9xwdj.jpg

4kvk5fgehaz7lnolzmIutqvb.jpg

scdb87gtvwlufghqrqne59vI.jpg

hz2axwl3dbhjgc6rtxm4iseq.jpg

xksctnIz7cupmxwlw6l2dgu8.jpg

kjggI0ufpyrijntceqaxvu39.jpg

ixdpwda8qjhryfekzm4n2j5l.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.