KÜÇÜKÇEKMECELİLER YAZ PİKNİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

KÜÇÜKÇEKMECELİLER YAZ PİKNİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

12 Temmuz 2023

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Göl Kenarında ‘Yaz Pikniği’ düzenlendi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte yetişkinler doğanın ve güzel havanın tadını çıkarırken çocuklar da gün boyu düzenlenen etkinliklerle gönüllerince eğlendi. Vatandaşların büyük ilgisiyle gerçekleştirilen pikniğe 500’e yakın kişi katıldı.

Etkinlikler gün boyunca devam etti

Yaz pikniği renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nde görev yapan spor eğitmenleri tarafından yetişkinliklere yönelik spor aktiviteleri gerçekleştirilirken, çocuklar da yarışmalar ve animasyon gösterileri ile eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdi. Etkinlikte coşku,Nesrin Güneş konseriyle doruğa çıktı. Küçükçekmeceliler, müziğe oyunlar ve halaylarla eşlik etti. Küçükçekmece Belediyesi, pikniğe katılmak isteyen vatandaşlar için ilçenin dört bir yanından ring seferleri düzenledi.  

Vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

Pikniğe Cumhuriyet Mahallesi’nden katılan Cihan Üstündağ, ‘’Belediyeden gelen bilgi mesajıyla piknikten haberimiz oldu. Gerçekten iyi düşünülmüş bir program. Deşarj olmaya ihtiyacımız vardı. Mekân güzel, ortam güzel,  her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Küçükçekmece Belediye Başkanımız Kemal Çebi başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Küçükçekmeceli vatandaşlardan Şehri Karagüdekoğlu ise ‘’Küçükçekmece Belediyesi’nin sosyal medya hesapları aracılığıyla piknikten haberimiz oldu. Komşularımla ve çocuklarımla geldim. Biz yetişkinler hem eğlenip hem kafa dinlerken çocuklarımızda düzenlenen yarışmalar ve oyunlarla zaman geçiriyor’’ dedi.

kqgrnfa5hsp47obrvyjzbijm.jpg

esan3pqcj7u8dlgxm2z9w1yp.jpg

j3xiv8ahqqyu7f0owfc2s95d.jpg

cnlc5wmyguzaofrsxj6y4Iab.jpg

uowhx8yprlobftmktigxvazf.jpg

qjwxo84ac5bc21opnrskp6lf.jpg

7nhsypkwks2x8fn0dlomegdo.jpg

txmbtz4garzdInrqqhyflib0.jpg

ju4sxh06cczlqqa2ofznhdmi.jpg

agu5xclwjthvfz08iyw3qlnp.jpg

m9etwh6etifapqqr2ozkImuc.jpg

gnxihezovkec8utodpalgb4s.jpg

7mv2thuywmzfd6jpskq0baus.jpg

mpkeajh6guw2kn8zgqIybjwp.jpg

wnodbykmsjm5a1v3tplnfjic.jpg

fc2l9xspgdotqtknvhrsge73.jpg

pdubkwdbzxmegr1soo4jpcyn.jpg

jjwiaeyspr7vfdxmut04aohk.jpg

tqjm6ypjykclh9w2u58Irfg7.jpg

0zeqb8vcowd1sknog53ag62v.jpg

3uoehtrj4wq2dk0cgfbn75o8.jpg

rie6wnhdo5yfvskbp18svb2l.jpg

tryqnjbztx1zwg8wo0hcb6vs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.