Küçükköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılış İçin Gün Sayıyor

Küçükköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılış İçin Gün Sayıyor

Her yaştan vatandaşı yüzme sporuyla buluşturacak olan Küçükköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açılışa hazırlanıyor. Gaziosmanpaşa’nın ikinci yüzme havuzu olma özelliği taşıyacak tesisin üst katı fitness salonu olarak hizmet verecek.

İlçe tarihinin en büyük spor yatırımlarının gerçekleştirildiği Gaziosmanpaşa’da yeni ve modern bir tesis daha vatandaşların hizmetine sunuluyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle yapımı tamamlanma aşamasına gelen Küçükköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açılışa hazırlanıyor. Çocuk, genç ve yetişkin her yaştan Gaziosmanpaşalıyı yüzme ile buluşturacak olan tesisin üst katı ise fitness salonu olarak hizmet verecek. 150 m² alana sahip olacak fitness salonu; step, aerobik, pilates gibi sporların yapılmasına imkan tanıyacak.

1.260 m² alana sahip olan tesis, 5 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, bay bayan soyunma odaları ve teknik alanlardan oluşuyor. Gaziosmanpaşa’da “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında çocuklar başta olmak üzere vatandaşlara yüzme eğitimlerinin verileceği havuz, aynı zamanda uzman antrenörler eşliğinde yeni şampiyonların yetişeceği bir mekân olarak bölge halkına hizmet verecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.