KÜLTÜR - SANAT SEZONU AÇILDI

KÜLTÜR - SANAT SEZONU AÇILDI

Küçükçekmece Belediyesi 2017 – 2018 kültür-sanat sezonunu, ‘Al Gözüm Seyreyle’ başlıklı Bedri Rahmi Eyüboğlu retrospektif sergisi ve konser ile açtı.

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen açılışa; AK parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun torunu Rahmi Eyüboğlu, Eyüboğlu Vakfı Başkanı Yakup Eyüboğlu,başkan yardımcıları, meclis üyeleri, tiyatro ve sinema sanatçıları ve çok sayıda Küçükçekmeceli katıldı. “Al Gözüm Seyreyle” başlığı ile açılan sergide ressam, şair, yazar ve akademisyen Eyüboğlu'nun bir şiir imgesinden yola çıkılarak hazırlanan bazı eserleri sanatseverlerle ilk kez buluşturuldu. Sergi açılışı ile başlayan etkinlik, konserle devam etti. Hakan Aysev ve orkestrası Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun ‘Karadut, Sitem, Zindanı Taştan Oyarlar’ isimli bestelenmiş şiirleri ile usta şairin sevdiği türküleri yorumladı.  

Sanatseverler sergiyi 14 Aralık tarihine kadar Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde görebilir.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.