Kulübümüzün 2024 Yılı Seçimli Olağan Faaliyet Genel Kurul Toplantısında ilk gün sona erdi

Kulübümüzün 2024 Yılı Seçimli Olağan Faaliyet Genel Kurul Toplantısında ilk gün sona erdi



Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı

24 Şubat Cumartesi günü Renaissance Polat İstanbul Hotel'de saat 10.30'da başlayan toplantının açılışında; devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz ile Türkiye Jokey Kulübü ve tüm atçılık camiasından ebediyete intikal etmiş olan üyelerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Divan Başkanlığına Behçet Homurlu, Divan Üyeliklerine ise Mete Albayrak, Hayrullah Doğan, Demir Kamil Görgün ve Duygu Fatura oy birliğiyle seçildiler.

Kulübümüz Genel Sekreteri Ahmet Özbelge, TJK Dernek ve İktisadi İşletmelerinin 2023 yılı çalışma raporu ile bilanço ve gelir-gider çizelgelerini Genel Kurul ile paylaştı.

Soldan sağa; Gülnur Gülerce (Yönetim Kurulu Üyesi), Tuğban İzzet Aksoy (Yönetim Kurulu Üyesi), Ahmet Özbelge (Genel Sekreter), Serdal Adalı (Başkan), Adil Mert Kaya (Genel Sayman) ve Hakan Yücetürk (Yönetim Kurulu Üyesi)



Denetim Kurulu Başkanı Armağan Turhan, Denetim Kurulu raporunu Genel Kurul Üyelerine okudu.

Soldan sağa; Ferhat Oktay (Üye), Armağan Turhan (Başkan),
Nisso Benhason (Üye)

Soldan sağa; Ahmet Kılınç (Genel Müdür Yardımcısı), Tuncel Aydın (Genel Müdür),  Mehmet Şirin Bozkurt (Genel Müdür Yardımcısı), Murat Kuluöztürk (Genel Müdür Yardımcısı) ve Burak Konuk
(Genel Müdür Yardımcısı)



Türkiye Jokey Kulübü Derneği ve İktisadi İşletmelerinin 2023 yılı çalışma raporu ve bilançosu oybirliğiyle onaylanarak Yönetim Kurulu ibra edildi.



Türkiye Jokey Kulübü 2024 Olağan Genel Kurul Toplantısı'na 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 10.30'da devam edilecek. 2. Gün gerçekleşecek toplantıda, Kulübümüzün yeni Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri belli olacak. Genel Kurul'da, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeliklerinin yanı sıra, Asli Üyelik için de seçim yapılacak.

synycwgjI9gvuptlcq0xh27a.jpg

cxb7hdukzskfpnqehj8zspj2.jpg

auseokb0jmxr4igckd1qpjpl.jpg

fw6zInsjvgujenvmmcll09qk.jpg

vd7zmweej92dn6nwhh8yckqg.jpg

xgf5txihrljl64rcgvk8a7tu.jpg

ushisrlxwt4tx8I51vzd02aq.jpg

c4dwyozbf8awpivsgqxmrkun.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.