KUMBABA PEYZAJ PROJESİ TAMAMLANIYOR

KUMBABA PEYZAJ PROJESİ TAMAMLANIYOR

Çalışmalarına yaz aylarında başlanan ‘’ Kumbaba Peyzaj Projesi’’nde sona yaklaşıldı. 23.300M2 üzerine temeli atılan ve parkları tamamlanan projemiz, hemşehrilerimize kaliteli yaşam mekanı sunacak. Vatandaşlarımızın, sosyo-kültürel etkinliklerle keyifli za

   Çalışmalarına yaz aylarında başlanan ‘’ Kumbaba Peyzaj Projesi’’nde sona yaklaşıldı. 23.300M2 üzerine temeli atılan ve parkları tamamlanan projemiz, hemşehrilerimize kaliteli yaşam mekanı sunacak. Vatandaşlarımızın, sosyo-kültürel etkinliklerle keyifli zaman geçirebilmelerini sağlayacak olan Kumbaba Peyzaj projemiz hızla ilerliyor.

Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’nun talimatlarıyla yapımına başlanan  projemizde çevre duyarlılığı esas alınırken, hemşehrilerimizin daha iyi koşullarda spor yapabilmeleri ve sosyalleşmeleri hedef alınıyor.

   Kumbaba Peyzaj projemiz toplam 23.300m2’lik alanı kapsıyor. Projemizin 11.200m2 lik alanı sert zemin, 12.100m2’lik alanı ise yeşil alandan oluşuyor. Ayrıca vatandaşlarımızın rahatlıkla yürüyüş ve koşu yapabilecekleri 600m2’lik koşu parkuru, 2.600m2’lik etkinlik çayırı ile alan spor yapmak isteyenler iiçin son derece konforlu olarak tasarlanıyor. Engelli çocuklarımızın da unutulmadığı projemizde 2 adet 490m2’lik çocuk oyun alanı bulunuyor.

   650 metrelik bisiklet yolu, 9X18 voleybol ve tenis sahalarının bulunduğu, 13X24 ölçülerinde basketbol sahası ve 1.500m2’lik kaykay pistinin olduğu projemizde hemşehrilerimiz için her detay düşünülmüş durumda. Alanda 1 adet kafe, 2 adet tuvalet, 1 adet idari bina ve depo ile 2 adet 90 araçlık otopark bulunuyor.


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.