KÜP ALIŞVERİŞ FESTİVALİ KUZGUNCUK BOSTANI’NDA

KÜP ALIŞVERİŞ FESTİVALİ KUZGUNCUK BOSTANI’NDA

Binbir çeşit el emeği göz nuru ürünün satışa sunulduğu festivale başkanımız Hilmi Türkmen, KÜP üyesi kadınlar ve çok sayıda vatandaşımız katılım sağladı.

Açılışta konuşan başkanımız, “KÜP ile kadınların el emeği ürünlerini devamlı gelir getirtecek bir model içinde tüketici ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bu projenin içinde eğitim, üretim, satış, pazarlama gibi temel elementler var. Ve sistem tamamen kadın odaklı emek odaklı bir bakış açısıyla ilerliyor. Bu niyetle yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada üretici kadınlar ürünlerini haftada 4 kez semt pazarlarında doğrudan satabiliyor. Ayrıca belediyemizin altındaki KÜP mağazasında da bu ürünler satılabiliyor.  Değerli arkadaşlar Üsküdar’da odağında kadınların olduğu projeler, hizmetler artarak devam ediyor. Topluma dair ürettiğimiz çözüm odaklı tüm uygulamaların, projelerin, hizmetlerin bir şekilde kadınlara temas etmesinin, kadınlardan feyz almasının gücüne inanıyoruz.  KÜP de bunlardan biri. Her zaman, her alanda sizlerle iletişimde olmaya devam edeceğiz. Üsküdar’ı güzelleştiren her işte sizin elinizin değdiğini bilmek güzel. Bize de güven veriyor.” şeklinde konuştu.

Başkanımız tek tek ürünlerin satışa sunulduğu tezgahları ziyaret ederek Üsküdarlı hanımlarla sohbet etti. Takı, süs eşyası, giyim, oyuncak gibi birçok el emeği ürünün bulunduğu festival 5 Temmuz tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

xrzk7ovbso6p9higutylszqj.jpg

v9ma1xlorq2guwzbswdisfju.jpg

tIl72p39aqu80wohhjsidwgb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.