Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Sergiyle Taçlandı

Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Sergiyle Taçlandı

Esenyurt Belediyesi Çınar Gençlik VeKültür Merkezi’nde Eğitim Alan Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Yıl Sonu KapanışSergisinde Görücüye Çıktı. Kursiyerlerin El Emeği, Göz Nuru Ürünleri Büyük İlgiGördü.

Kadınlarave çocuklara yönelik çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, Çınar Gençlikve Kültür Merkezi kursiyerlerinin yıl boyu yapmış olduğu el emeği ürünleri içinkapanış sergisi düzenledi. Birbirinden farklı tasarımların yer aldığı sergide;moda tasarım, mefruşat ve taş boyama ürünleri büyük ilgi gördü. Kurslardaeğitim alan çocukların halk oyunu gösterisi büyük alkış toplarken aynı zamandabağlama derslerine katılan 8 yaşındaki Dersim Deniz Çelik, hem çaldı hem detürkü söyledi. Kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere, sergi sonunda katılımbelgesi verildi.

“Çok Memnunuz”

Kursiyeröğrencilerden Ezgi’nin Annesi Leyla Ulusoy, kurslardan çok memnun olduğunubelirterek, “Çocuklar için çok iyi oluyor. Boş zamanlarını değerlendiriyorlar. Kızımyaklaşık üç kursa katılıyor ve biz çok memnunuz. Esenyurt için çok faydalışeyler” dedi.

Biryıldır bağlama derslerine katılan Dersim Deniz Çelik, “Derslerim çok iyigeçiyor. Hedefim daha da çalışıp daha da iyi bir not almak” derken, diğer birkursiyer Belinay Çeliker ise “Dersler bir yıl boyunca çok keyifli geçti.Duygularımı anlatamayacak kadar çok sevinçliyim” ifadelerini kullandı. 

dIbpozxg43jbtw8meazifrmx.jpg

bityzhqoyojrddzcv1a7hmpk.jpg

hrqvdn02fwe7uezdtqufc1xa.jpg

u30gafoyrcnebvlziojfpkqp.jpg

8eafxxhnozmb61lgyzghokcs.jpg

f2dmtjkznt4luwneu0pssbcv.jpg

sgop7fs0ymitayj4m5cwcwx6.jpg

p8ygfujbfn9qw6bti5swc3qe.jpg

xn3vtfngo2yemwzbh8qjyzul.jpg

kwb8mtyl5gjcszxltaraeyuj.jpg

l6txomzc7hyv0au2at3bcfy9.jpg

qnqaxrvpdj53jlykbtulw7mr.jpg

hqajdkgyzh8exbrjaxqw57zf.jpg

ndmmrpgecjzlv3uonpghctlw.jpg

s0uvjg7ue1bd29tvlf6pbr5y.jpg

7ktqfj0id5jwlwagpf4vaxcu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.