Kuru Otlar Üstüne’nin Bilet Geliri İhtiyaç Haritası Aracılığıyla Deprem Bölgelerine…

Kuru Otlar Üstüne’nin Bilet Geliri İhtiyaç Haritası Aracılığıyla Deprem Bölgelerine…

Festival bu yıl, 6 Şubat’ta ülkemizi derindensarsan deprem felaketiyle büyük acıların yaşandığı bölgelere bir nebze yardımcıolabilmek amacıyla “İhtiyaç Haritası” ile iş birliği yaptı. 

Türkiye prömiyerini Adana’da yapacak olan,Yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın “Kuru Otlar Üstüne” filminin biletsatışından elde edilecek gelir “İhtiyaç Haritası”na aktarılacak. İhtiyaçHaritasının afet bölgesinde kurduğu Hatay Komünite Merkezi baştaolmak üzere farklı konteyner kent ve alanlarda çocuklara ve gençlere yönelikkalıcı mekanlar kurularak çeşitli eğitim ve etkinliklergerçekleştirilecek. 

Festival, İhtiyaç Haritası desteğiyle, projesayesinde özellikle depremden etkilenen çocukların ve gençlerin psikososyal,bilişsel ve duygusal gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

76. Cannes Film Festivali’nde, Merve Dizdar’afilmdeki performansıyla “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazandıran “Kuru OtlarÜstüne”, Türkiye’de ilk kez Altın Koza’da sinemaseverlerle buluşacak.

22 Eylül Cuma günü 13:30’da gerçekleştirilecek olan, Yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yanısıra başrol oyuncuları Merve Dizdar, Deniz Celiloğlu ve Musab Ekici’nin dekatılacağı, Türkiye prömiyerinin biletleri Mobilet aracılığıylasatışa sunulacak.

Sinemaseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen“Kuru Otlar Üstüne”, Cannes’daki başarının ardından, anlamlı bir gösterime deimza atmış olacak.

Bilet satışı https://mobilet.com/tr/ üzerinden yapılacaktır.

 

İhtiyaç Haritası Hakkında

İhtiyaç Haritası, ihtiyaç sahiplerini, destekolmak isteyen birey, kurum ve kuruluşlarla buluşturan sosyal bir kooperatiftir.Sosyal Kooperatif statüsünde kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak 2015 yılındakuruldu. Kanıtlanmış harita teknolojisi ve toplum tabanlı doğrulama işleviaracılığıyla eğitim, sağlık, kültür-sanat gibi alanlarda yardımlaşmayı vedayanışmayı kolaylaştırıyor. Depo veya mağaza kullanmadan, temassız teslimatıniyi uygulamasını sağlayarak yalnızca on personel aracılığıyla binlerceihtiyaçların destekçilerle bir araya gelmesini sağlayan gönüllü tabanlı birdayanışma platformu olan İhtiyaç Haritası; döngüsel ekonomide etkili, kullanıcıdostu ve sosyal fayda yaratan bir platform olması ile kritik bir önemesahiptir. www.ihtiyacharitasi.org

 

s9xxct5bofg8qaywlIkzkm3h.jpg

nhlrjgbzdni3sgoc0yjtv4qk.jpg

mjl0khanom8gshcyfbdeulvg.jpg

z0ryxtkihgplvhqf5v7zbms2.jpg

rdjmsvhrqhlozdptymuf9cgo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.