Kuveytli Baraa Owayed Esenyurt’ta Sahne Aldı

Kuveytli Baraa Owayed Esenyurt’ta Sahne Aldı

“Önemli Olan Güzellikleri Paylaşmak”

EsenyurtBelediyesi ile İlDernekler Birliği Platformu’nun birlikte düzenlediği Kardeş KültürlerFestivali’nin 3’üncü gününde düzenlenen Uluslararası Kültürler Gecesi’ndeKuveytli sanatçı Baraa Owayed sahne alarak Orta Doğu şarkılarını seslendirdi. Festivalekatılan Başkan Bozkurt, “Nerede doğduğumuzun, hangi kültüre ait olduğumuzun çok önemi yok.Önemli olan güzellikleri paylaşmak, birlik ve beraberlik ruhu içindebulunduğumuz yeri hep beraber güzelleştirmek” dedi.

Esenyurt'taTürkiye'nin dört bir yanından gelen insanların katıldığı Kardeş KültürlerFestivali devam ediyor. Esenyurt’un farklı renklere, kültürlere, yerellezzetlere ve unutulmaya yüz tutmuş zanaatlara ev sahipliği yaptığı festivalde,vatandaşlar birbirinden renkli stantların yanı sıra her yörenin sanatçılarıylada buluşuyor. Esenyurt’ta yaşayan vatandaşların yanı sıra Suriye, İran gibiOrta Doğu ülkelerinden ilçeye gelen misafirler içinde Uluslararası KültürlerGecesi düzenlendi. Gecece Kuveytli sanatçı Baraa Owayed, Orta Doğu bölgesinin şarkılarınıseslendirdi. Savaş, ekonomik etkenler gibi nedenlerle ülkelerinden Esenyurt’agelen misafirler, düzenlenen konserde doyasıya eğlendi. Festivale katılan vesanatçıya sahnede çiçek takdim eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, farklı kültürlerin güzelliğinin birlik ve beraberlik içinde yaşamaktangeçtiğini vurgulayan bir konuşma yaptı. Kardeş Kültürler Festivali’ne BaşkanBozkurt’un yanı sıra Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, Esenyurtİl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, ilçedeki siyasi parti temsilcileri,belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, dernek ve STKtemsilcileri ve binlerce kişi katıldı.

“Hepimiz Birbirimize KalbimiziAçıyoruz”

Sahnede OrtaDoğulu misafirlere seslenen Başkan Bozkurt, “Her şey sizlerle güzel.Esenyurt’ta dünyanın her bölgesinden insanlarımız yaşıyor. Sizler de buradayaşıyorsunuz, belki bir süre belki de uzun süre burada kalacaksınız. Size güzelanılar yaşatmış olmaktan dolayı mutluyuz. Umarım siz de çok daha mutluolursunuz. Beraber olduğumuzda hayatın anlamı var. Belki buradakivatandaşlarımızın bir bölümüyle ayrı ülkelerin evlatlarıyız ama biz aynıcoğrafyanın, aynı ataların çocuklarıyız. Birbirimize sahip çıkmak zorundayız,beraber yaşamak zorundayız, birbirimizi anlamak ve dinlemek zorundayız. Bunuyaptığımızda da hep beraber mutlu oluruz. Esenyurtluların kalbi, yüreği geniş,hepimiz birbirimize kalbimizi açıyoruz. Umarım mutlu olmuşsunuzdur. Hep berabergüzelliklere, dünyayı güzellik kurtaracak” diye konuştu.

KardeşKültürler Festivali’nin Bugünkü Programı Şöyle:

 

*Uluslararası Kültürler Gecesi

19.00 – Dj Blackk Beat Show

20.00 - Miss Uganda Esenyurt

 


8bhkklz1cn6gg50qoi3jmxwf.jpg

fqmdeuwcbktfprc5npvahzgd.jpg

pwmaydx81no9t7mizakeqchv.jpg

bz3r6dhaxIofuwv0zny4idyc.jpg

xcga2omxo6Iugws8l95vyunj.jpg

re7dyom6fjfl8twvskgazxsp.jpg

sy0zf18ondokemfxupyqvrla.jpg

dwbd1vnfus3x574f9mkacgtx.jpg

oszyx3wgzuxrdcqelu9hypqr.jpg

abdwnwzvrk0buyrqIslfpe65.jpg

r3adckjenufhvumhxdwot2sv.jpg

tnjdwgrnwmrczjxsmk7phvo3.jpg

plx1irtjd4qgbkmuyh9mxlns.jpg

fhzsbjrodjlguprbeunewpkc.jpg

1di2wbkxp3enqndacqygfoct.jpg

zu2ws5kp6meqk8gjxcdifwhy.jpg

kdohpkgcx2uwthjqi1nlftey.jpg

bwucokzt4nxhikyjpyerqn8g.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.