KUZGUNCUK’TA SONBAHAR TEMİZLİĞİ YAPILDI

KUZGUNCUK’TA SONBAHAR TEMİZLİĞİ YAPILDI

 ‘Dünya Temizlik Günü’ çerçevesinde başkanımız Hilmi Türkmen, Kuzguncuk sakinleri, gönüllü çocuklar, aileleri ve Üsküdarlılar ile sokak temizliği için bir araya geldi.

Etkinlikte başkanımız ve gönüllü çocuklar sokağa atılmış çöpleri ve dökülen yaprakları topladı.

Başkanımız etkinlikte yaptığı konuşmada, ”Bugün çok özel bir gün, Dünya Temizlik Günü. Bugünü bütün İstanbul’da, bütün Üsküdar’da en iyi şekilde bir mesaj vermek suretiyle değerlendirmek gerekiyor. Üsküdar Belediyesi olarak amacımız budur. Buradan bütün çocuklara, yetişkinlere sesleniyoruz ve diyoruz ki, dünyamız için çevremizi temiz tutalım. Kirlettikten sonra temizlemek zor. Temizlemek için de ayrı bir efor, ayrı bir masraf gerekiyor. Bugün bu özel günü, bir mesaj verme adına çocuklarımıza bir etkinlik düzenliyoruz. Yapılan resimler, pankartlara yapılan sergiler, tiyatro oyunların hepsi ‘dur kardeşim bir dakika çevreni temiz tut, çevreyi kirletme’ demek için. Bu çocuklarımız aslında burada yetişkinlere bir feryat ediyorlar bir mesaj veriyorlar.” şeklinde konuştu.

Kuzguncuk Bostanı'nda devam eden etkinlikte tiyatro gösterisi düzenlendi, çevre temizliğine dikkati çeken fotoğraf sergisi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

tgpes5n63wjgvaupcya0zsdq.jpg

bus7nlvf130hoyabg8sjkak9.jpg

clowhr24wkqoudjxkgfhdbau.jpg

cvpq8segnjfswgatyuzkpeya.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.