Leman Dinçtürk ve minyatür kursiyerleri muhteşem bir sergiye imza attı

Leman Dinçtürk ve minyatür kursiyerleri muhteşem bir sergiye imza attı

Geleneksel sanatlar alanında mesleğinde 40’ıncı yılını dolduran usta sanatçı, Halk Akademisi Minyatür ve Tezhip Eğitmeni Leman Dinçtürk ve minyatür kursiyerleri muhteşem bir sergiye imza attı.

 

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde serginin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün gerçekleştirdi. Sanatseverler tarafından yoğun ilgi gören Leman Dinçtürk ve Minyatür Kursiyerleri Sergisi Büyükçekmece AKM İbrahim Çallı Sanat Galerisi’nde 7 Aralık tarihine kadar açık kalacak.


‘’Sanatla, sporla vatandaşımızın tümünü buluşturmaya devam edeceğiz’’

 

Serginin açılışını gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün vatandaşın kültür ve sanat hayatına Büyükçekmece ailesi ile beraber katkı sağlamaya devam edeceğini belirterek şunları söyledi: ‘’Hayatı renklendirmek için mutlaka sanatsal faaliyetlere yer vereceksiniz. Ekonomik şartlar azaldıkça toplumdaki sosyal ve kültürel faaliyetlerin çok azaldığını hepimiz biliyoruz. Büyükçekmece bu açıdan biraz daha şanslı. Yerlerde sürünen ekonomiye karşı biraz daha direnme gücünün fazla olduğu bir şehir. Bu nedenle biz vatandaşımızın kültür ve sanat hayatına Büyükçekmece ailemiz ile beraber katkı sağlamaya, sanatla, sporla vatandaşımızın tümünü buluşturmaya devam edeceğiz. Elinize sağlık. Allah uzun ömürler versin. Çok çalışkan öğrenciler yetiştirin.’’

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.