Levent Köprüsü Hizmete Girdi

Levent Köprüsü Hizmete Girdi

Zeydan Karalar’ın göreve gelmesinin ardından önemliprojeleri art arda Adanalılarla buluşturan Adana Büyükşehir Belediyesi, kenttrafiğini rahatlatacak hizmetlere bir yenisini ekledi.

Yeni bulvarlar ve caddeler açan, bir çoğunu yenileyen,D-400 Karayolu üzerine iki alt geçit yapan, üçüncüsünü çok kısa süre sonraAdanalıların hizmetine sunmaya hazırlanan Adana Büyükşehir Belediyesi, Yüreğirİlçesi’nde Levent Köprüsü’nün açılışını gerçekleştirdi.

Levent Mahallesi’ndeki açılış törenine Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, siyasiler, muhtarlar, konuklar ve bölge halkıkatıldı. Sanatçı Arif Ceylan’ın konser verdiği programda muhtarlar, bölgeyeyaptığı hizmetlerde dolayı Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

Böyle büyük bir köprüyü halkın hizmetine sunmaktan dolayıçok mutlu olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, kentin hangi mahallesinde neeksik olduğunu tespit etmek için ekipler gönderdiklerini söyledi.

Başkan Zeydan Karalar, köprünün yapıldığı yerde trafiksorunu bulunduğunun belirlendiğini ve gerekenin yapıldığını ifade etti.

ÖNEMLİ HİZMETLER ART ARDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Başkan Zeydan Karalar, bölge için kapalı semt pazarı, kreş,taziye evi, kadınlara yönelik meslek edindirme merkezi, muhtarlık ve iki halısahanın içinde olduğu proje hazırladıklarını ve hayata geçireceklerinimüjdeledi.

Başkan Zeydan Karalar, “Bu yol ve köprü buranın makustalihini değiştirecek. 19 Mayıs, Anadolu, Levent, Koza ve diğer mahallelerinmakus talihini değiştireceğiz. Gün geçtikçe buralar daha modern yerleşimlerhaline gelecek” diye konuştu.

Bölgeye daha önce yapılan yağmur suyu isale hattı, yol,köprü ve diğer çalışmaları anlatan Başkan Zeydan Karalar, yeni yapılacakhizmetlerle ilgili de bilgi verdi. Yüreğirli olduğunu ve ilçenin caddelerini,sokaklarını çok iyi bildiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, bölgenin, altyapıdahil sorunlarını gidermeye devam edeceklerini söyledi.

MALİ SORUNUMUZ KALMADI-YENİ BULVARLAR AÇILIYOR

Bölgede yıllardır çözülmeyen yol ve köprü sorununugiderdiklerini anlatan Başkan Zeydan Karalar, “Adana Büyükşehir Belediyesi’ninmali sorunu kalmadı. Bu seviyeye gelmemiz çok kolay olmadı. Devasa işleriyapmayı sürdüreceğiz. Haftaya Ahmet Zenbilci Bulvarı’nı açacağız, ondan sonrakihafta Kozan, Ceyhan, Yumurtalık ve Aladağ ilçelerinin su sorununu çözecekYedigöze Barajı’ndan su getirme projesinin temelini atacağız, sonrasında ikikreşimizi daha açacağız, ardından üniversite yolunu açacağız. Göl MahallesiBulvarı’nı açtık. Saydam Caddesi’ne paralel bir bulvar yapıyoruz. Sarıçam’ın,ilçelerin trafiğini rahatlatmak için iki bulvar yaptık, birini açtık, diğerinide açacağız” dedi.

Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından mahalleliadına İsmail Ceylan, Başkan Zeydan Karalar’a hizmetlerinden dolayı teşekküretti, plaket sundu. Yüreğirli muhtarlar da Başkan Zeydan Karalar’ahizmetlerinden ötürü çiçek verdi, teşekkür etti. Sonrasında açılışgerçekleştirildi. Ardından Arif Ceylan konser verdi.

trovspkfdzunygsythja68gz.jpg

e9doquy6p5lenIy4wjzcjqva.jpg

6ba1jIw3cxcsvnp9dgn4q2kj.jpg

kcotzqfxlvqm8rwcmaty6dpk.jpg

mkqhafpsc6ddv4bhryzzstIb.jpg

pxcr2oatvdgluvbepksqnlf8.jpg

da4ws3y1o2jwagubcIgepkho.jpg

e5oslq4rcixwdr7phtsfewh8.jpg

6fmg1vfd9ksomabIjzqkyh2o.jpg

uocfxs1hq8txze0dt5w7cqIa.jpg

y3ruy1jk9ehnf4vn0wbqq6vm.jpg

izmwtxslob5zu1rgey3evnd0.jpg

rmx9gwp8epx2sobtasdmwuet.jpg

oIj1hbzr53cepl7ktxu4jwrh.jpg

qx60obu2pyl1tvseawrkvm7g.jpg

buh19krfamx26y0mg8ashpep.jpg

kumbxhnyvgfuiv26pcxk83dc.jpg

t7rude0x4tovpfewmm1f6r3a.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.