LGS ÖĞRENCİLERİNE MOTİVASYON PİKNİĞİ

LGS ÖĞRENCİLERİNE MOTİVASYON PİKNİĞİ

03 Haziran 2022

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi Evleri'nde ve Çocuk Üniversitesi'nde eğitim gören 563 öğrenciye moral pikniği düzenledi.

Küçükçekmece Belediyesi, Lise Giriş Sınavlarına günler kala ilçede faaliyet gösteren 7 Bilgi Evi'nde ve Çocuk Üniversitesi'nde sınava hazırlanan öğrencilere moral pikniği düzenledi. Şamlar Piknik Alanı’nda düzenlenen pikniğe katılan 563 LGS adayı bütün gün gönüllerince eğlenerek stres attı.

Adaylar tüm gün doyasıya eğlendi

Cennet, Halkalı, İkitelli, Kanarya, Mehmet Akif, Sefaköy ve Yarımburgaz Bilgi Evleri'nde ve Çocuk Üniversitesi'nde LGS sınavına hazırlanan toplam 563 öğrenci bir yıl boyunca LGS müfredatına uygun olarak eğitim aldı. Ayrıca düzenlenen çiğköfte partisi, sinema etkinliği ve kariyer gezileri ile adaylar hem stres attı hem de gelecek planları yapmaları sağlandı. Düzenlenen moral etkinliklerinin sonuncusu olan motivasyon pikniğinde ise çocuklar bütün gün voleybol, ip atlama, halat çekme ve yakar top gibi geleneksel oyunlarla doyasıya eğlenerek sınav kaygısını yendi.

Muhammed Aslan: Moral pikniği ile sınav stresi ve kaygısından uzaklaştım

LGS adaylarından 8. Sınıf öğrencisi Muhammed Aslan, ‘’Bilgi Evlerinde bir yıl boyunca temel dersler üzerine verilen eğitimden, rehberlik hizmetinden, kütüphanelerden ve ücretsiz soru bankalarından yani kısacası bize sunulan bütün imkânlardan faydalandım. Sınava çok az kaldı bu yüzden çok heyecanlı ve stresliydim. Ama moral etkinlikleriyle özellikle bugünkü moral pikniği ile sınav stresi ve kaygısından uzaklaştım. Bana ve arkadaşlarıma bu fırsatı sağlayan başta Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye ve bizi sınava hazırlayan tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum’’  dedi.

Yeşim Aygün Özdemir: Çocuklar sınava daha rahat girecekler

Sosyal Bilgiler öğretmeni Yeşim Aygün Özdemir ise;  ‘’LGS öğrencilerimizle bir sene boyunca uzun bir maratonumuz oldu. Hem okul derslerine yardımcı olduk hem de LGS de başarı oranlarını arttırmak için çalışmalar yaptık. Okul sonrasında Bilgi Evlerine gelen çocuklar atölyelerimize katıldı, her ay deneme sınavları oldu. Sınav öncesinde de çocukların daha çok motive olması ve kafalarını dağıtmaları için piknik organize ettik. Şuan bütün enerjilerini attılar ve sınava daha rahat girecekler. Bu piknikte emeği geçen herkese, çocuklarım ve kendim adına teşekkür ederim’’ dedi.

9nyd5tepmier0xn2ljvmquk3.jpg

vlxtumjnyusjgk69xd15phoI.jpg

kj9bitrlfohynmy6q3ucubrj.jpg

41albh9ceoI0wdypxnv56uzu.jpg

0nceldrog5s8qfahtkyegpr4.jpg

p4bujnpf8hjeluq0xvIdi6al.jpg

ygfe6qgjqlblfmIocdc7saj1.jpg

6mghvkptaaoqlx81zwczwx7g.jpg

4sfkblhgkxcas2ytIu5ontv7.jpg

gqzvuvendrIlokohyuy60bzw.jpg

otjIj2qcbh3mzhvw0k8nvd4s.jpg

e3kxfux2fwmjbvwpvc9k1rdo.jpg

84ypjbkzhxsjtgyfrqszpmd9.jpg

dnmld1acxreIbum0jwtv9rg6.jpg

sreyod0vhs8la6jg3d41xqkz.jpg

9qojowfe2kr5qvnslmdy6n0r.jpg

2g7mrt81zfsvsdjm5kpvlw0q.jpg

xnmxohptIjkcwgbzd08lqvr1.jpg

eenovff8s9jrymwxrdqp4tbg.jpg

ftmguhnvl5ao1tg8b4voyk3c.jpg

atlcexr9sfdh1m6nyhbjIgzn.jpg

e0xkegdos2r16vlkf8mn3qlh.jpg

wgrs6ezxemgtkd2v48xnw1lj.jpg

dkyjf1qdvkgytIns6v3m4xrl.jpg

m2ehjkhdliqdkzbgylfujamp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.