Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği

Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği

BaşkanBozkurt: Gözlerinizin Parladığı Gün, Bizim de Yüreğimiz Işıldayacak

Esenyurt Belediyesi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamındafarkındalık oluşturmak ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla Lösemili ÇocuklarVakfı (LÖSEV) ile ortaklaşa bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Yapmamız gereken tek şey umutsuzluğakapılmadan, motivasyonumuzu bozmadan, başarıya olan inancımızı güçlendirerek busüreci tamamlamak” dedi.

Farkındalık oluşturmak ve toplumu bilinçlendirmek amacıylaEsenyurt Belediyesi, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında LÖSEV ileortaklaşa etkinlik düzenledi. Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri MüdürlüğüModern Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen programaaileleriyle birlikte katılan çocuklar, keyifli bir gün geçirdi. Çeşitlietkinliklerin yapıldığı programda Başkan Bozkurt, çocuklarla birlikte pastakesti. Doğayla bütünleşme fırsatı yakalayan çocuklar, barınağı gezerekhayvanları sevdi.

“Sonunda BaharVar, Güneş Var, Güzellik Var”

Bu süreçte mücadeleyi bırakmamaları gerektiğine vurgu yapan BaşkanBozkurt, “Güzel, güneşli bir günde sizin mücadele sürecinizde beraberiz. Çokönemli bir süreç. Aslında tedavisi mümkün olan bir şey. Bu tedavinin hızlıolması veya bir daha tekrar etmemek üzere sonuç vermesi için bizimkahramanlarımızın yanında olmamız lazım. Şunu hiçbir zaman unutmayın: Yüzde yüzbaşarısı olan bir savaş içerisindesiniz. Zaman zaman motivasyonunuz düşebilir,yorulabilirsiniz. Hep şunu hatırlayın: Sonunda bahar var, güneş var, güzellikvar. Bu mücadeleyi kazanmış olmanın çocuklarımıza ayrıca getirisi, mücadeleetme yeteneklerinin gelişmesi olacak. LÖSEV’e, Türkiye’de yapmış olduğu bütünçalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Asla umutsuzluğa kapılmayın. Yapmamızgereken tek şey umutsuzluğa kapılmadan, motivasyonumuzu bozmadan, başarıya olaninancımızı güçlendirerek bu süreci tamamlamak. Sizin gözlerinizin parladığıgün, bizim de yüreğimiz ışıldayacak” diye konuştu.

“AçılışıEsenyurt’ta Yapmaktan Mutluyuz”

Haftanın açılışını Esenyurt’ta yapmaktan mutlu olduğunu dilegetiren LÖSEV Bölge Temsilcisi Zuhal Ön şöyle konuştu: “Umudun Şehri Esenyurt,yazılı afişinizi de görünce ne kadar doğru bir yerde LÖSEV’in ve belediyemizinbuluştuğunu görüyoruz. Sayın Belediye Başkanı’mızın daveti ve Sağlık İşleri Müdürlüğümüzünde olağanüstü gayretiyle bugün burada konuk olmak istedik. Sizlere ulaşmak veminik kahramanları kucaklamak çok güzel.”

“Bu TürEtkinlikler Çocuklara Moral Veriyor”

Etkinliğe katılan Ertuğrul Baba, Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt’a teşekkür ederek, “Böyle bir etkinliğin yapılması çok güzel bir şey.Bu tür etkinlikler çocuklara moral veriyor” derken Nazlı Sarıkaya ise“Çocukların en sevdiği yer, doğa. İyi ki buradayız. Emeği geçen herkeseteşekkür ederim” dedi.

alh3orztykxgqe8noutn5xjj.jpg

y46bqh8k5jpIgoerx1mk3wda.jpg

atxnz14bx3bf5yiuddjwjze8.jpg

wh8zk6zf1scxmyei5bsIr9oj.jpg

z6krel3a9gu8ybduntairfxp.jpg

wdkp2xxdkplrjsgum4aqbc5z.jpg

mx9cbjgsyv7qpkiwzydmwgrl.jpg

xidztczkbqdqps0awowb2nn9.jpg

idpffqxlgsbIe0xocejbq8a9.jpg

qlf50ogt3yjkop12guvIsad4.jpg

120hlytn5mefudkguvoptbjq.jpg

vt2gekepsdpzfaomjhowz31s.jpg

3sfkgxzarbl1wbyc7t5os2qk.jpg

vgnsxrxtu1jujwkzropo0cfl.jpg

nxrcf4hcdyu3y8gv9ra6jiue.jpg

fx9ue6ogq78amwb10doinxeI.jpg

q3xww8czblunbyhv4sqa0elg.jpg

ucr6ujbsoy3cxezmietppksg.jpg

3lw6srfx2mk7csczb5fhtndj.jpg

5vnl6jeicqhxqIpkkaylsu8z.jpg

xwbbr9sla8uoptusphz7cwe1.jpg

ujvfunq0ebxwadj2kcs91blc.jpg

pgxz7w2vjhsacdherIwueoru.jpg

rwedl5s3o6yh7pztahuqys9l.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.