LÖSEV’den Belediyemize ve Başkan Akpolat’a Teşekkür…

LÖSEV’den Belediyemize ve Başkan Akpolat’a Teşekkür…


LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) 21. Uluslararası Lösemili Çocuklar Ayı kapsamında düzenlenen kapanış töreni, “Büyük Aile Kucaklaşması” temasıyla Akatlar BJK Spor Kompleksi’nde gerçekleşti. Belediyemizin de desteklediği ve yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı lösemi ve kanserle savaşan çocuklara motivasyon etkinliğinde DJ ve prodüktör ikilisi Arem Özgüç & Arman Aydın sahne aldı. Lösemiyi atlatmış çocuklarımız dans gösterisi yaparken çocukların annelerinden oluşan koro da mini bir dinleti sundu. Devlet sanatçısı Armağan Elçi ise verdiği konserle katılımcılara hem duygulu hem de coşkulu anlar yaşattı.

Kapanış töreninde konuşan LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer “Her zaman yanımızda olan Beşiktaş Belediyesi’ne ve Başkan Rıza Akpolat’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi ve sözlerine söyle devam etti: “İstanbul’da 3 hastane, İzmir’de Botanik ve Sanat Köyü, İzmir Lösemili Çocuklar Köyü ve Bornova’da LÖSANTE Hastanesi, Selçuk LÖSEV Köy Enstitüsü, İzmir Menderes Tatil Köyü, Urla Deniz Tatil Köyü ile Ankara’da Sağlıklı Yaşam Şehri ve Lösemi Aşısı ve Akıllı İlaç Merkezi açacağız. Ben şerefimle, gururumla bütün hayatımı lösemili çocuklara adamış bir insan olarak karşınızdayım. Bugün tarihi bir gün olsun. Umutsuzluğa son vereceğimiz ilk gün olsun. Fakirliği, fukaralığı, çaresizliği ve lösemi hastalığına yakalanmanın son günü olsun inşallah.”
Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.