LÖSEV Koşusu'nu Tunç Siperi kazandı

LÖSEV Koşusu'nu Tunç Siperi kazandı

4+ yaşlı safkan Arap atlarının katılım gösterdiği yarış, 2000 metre mesafe üzeriden sentetik pistte koşuldu.

2023 yılı LÖSEV Koşusu'nu, Müzeyyen Tuğdaş'ın sahibi olduğu Tunç Siperi (Kurtel - Yetenekli / Ayabakan) jokeyi Mustafa Çiçek ile kazandı. Karacabey Tarım İşletmeleri yetiştirmesi, Ahmet Öcal'ın antrene ettiği 6 yaşındaki doru erkek safkanın bu birinciliği kariyerinin 12. galibiyeti olarak kayıtlara geçti.

Oldukça keyifli bir mücadeleye sahne olan yarışın ikincisi Süpermen (Kaizbert - Yüküngel / Araslı) olurken, Köçek (Kaizbert - Seray Kızı / Yalaz) üçüncü, Egeberk (Kafkas Şahı - Maşuka / Antepli) dördüncü, Şah Dragon (Şah Şehriyar - Lapis / Tunçstar) da beşinci olarak pistten ayrıldı.

Koşunun galibi Tunç Siperi için bitiriş derecesi 2.16.22 olurken, farklar Burun - 5 Boy - 2,5 Boy - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına Serkan Tuğdaş'a ödülünü LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön verdi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Gülnur Gülerce ise lösemi tedavisi görmüş ve tedavisi sonlanan çocuklarımıza hediyelerini takdim etti.

Törene İstanbul Hipodrom Müdürü Volkan Yıldız da katıldı.
 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı

LÖSEV-Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı bu yıl 25 yaşında. 35 lösemili çocukla hizmete başlayan ve günümüzde 60 binden fazla aileye el uzatan LÖSEV, 6 milyon gönüllüsü ile Türkiye'nin ve dünyanın en büyük gönüllü ağını oluşturmaktadır. 25 yılda lösemiyle, kanserle mücadele edenlerin hep yanında yer alan LÖSEV, hala ilk günkü kararlılıkla ve özveriyle hem lösemi/kanser illeti ile mücadele eden hem de maddi imkansızlıkların pençesindeki çocukların ve ailelerinin yanında olmaya devam etmektedir. Lösemi ve kanser ile mücadelede, ilaç tedavisinin yanında sağlıklı beslenebilmenin, hijyen kurallarına uygun yaşamanın ve en önemlisi moral değerlerin hayati önemi olduğunun altını çizen, kurulduğu yıllarda LÖSEMİ hastalığından kurtulma oranı %20 lerde iken bugün LÖSANTE'de %94 iyileşme oranı ile Löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu kanıtlayan LÖSEV, lösemi ve kanser hastası çocukları Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE'de tamamen ücretsiz tedavi etmektedir. Lösemili Çocuklar Okulu'nda ücretsiz kolej eğitimi sağlayan LÖSEV, Ankara Gölbaşı'nda bulunan Lösemili Çocuklar Köyü'nde ise konaklama ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bodrum - LÖSEV Otel'de yurdumuzun dört bir yanından gelen lösemiyi yenmiş çocuklara dönüşümlü olarak tatil imkanı sağlayarak en az ilaçlar kadar önemli olan moral desteği sunan LÖSEV, yüzlerce lösemili çocuğu yeniden hayata kazandırmıştır. Bugün yüzlerce çalışanı, on binlerce hasta ve aileleri, milyonlarca gönüllü ile büyük bir aile olan LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda tüm Türkiye'yi lösemi, kanser ve korunma yolları konularında bilinçlendirerek, köklü çözümler yaratmayı, toplumsal ve kalıcı hizmetler vermeyi sürdürmektedir. Cumhuriyetin 100. Yılı Şerefine ve LÖSEV'in 26. Yılını taçlandıracak çok büyük projeler hayata geçirecek olan, Türkiye'nin en güvenilir markaları içinde ilk 3 sırada yer alan LÖSEV bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağışçı ve gönüllülerinin desteği ile hayat vermeye devam edecektir.

 

remtupte0li57fjas8bwqn3h.jpg

68m9t0sy4e2labioynfaxvvc.jpg

jfnd3hdwfceqhaur9j8invsx.jpg

teop1box2nc3xmqhfvh5fltr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.