LÜTFÜ SAVAŞ HASSA İLÇESİNDE ÇİFTÇİLERLE BİRARAYA GELDİ

LÜTFÜ SAVAŞ HASSA İLÇESİNDE ÇİFTÇİLERLE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, depremin ardından gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerindeki yeni adresi Hassa ilçesi oldu.

 

6 Şubat Depremi’nden sonra Hatay’ın her ilçesine ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Savaş, Hassa’nın Gazeluşağı, Gülpınar, Yukarıbucak, Eğribucak, Yeniyapan, Sapanözü, Çınarbaşı ve Koruhüyük Mahallelerinde muhtar ve vatandaşlar ile görüştü.

 

“ ULAŞIM VE YOL SORUNLARINIZI EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE ÇÖZECEĞİZ”

 

Hatay’ın zor zamanlar geçirdiğini ve bu günleri birlik ve beraberlik ile aşacaklarını ifade eden Savaş, “Sizlerin görüş ve önerileri çok önemli. Bizim için her zaman çok değerlisiniz. Köylere her zaman yapmış olduğumuz hizmetleri herkes çok iyi bilir. Nasıl ve hangi şartlarda üretim yaptığınızı hepimiz biliyoruz. Talep ettiğiniz ve sıkıntı yaşadığınız ulaşım ve yol sorunlarını en kısa süre içerisinde çözeceğiz” dedi.

 

“YOL VE İÇMESUYU İLE İLGİLİ ONARIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Hatay Büyükşehir Belediyesinin de depremde yara aldığını vurgulayan Başkan Savaş, “ Depremden dolayı altyapımız ve yollarımız çok ciddi hasarlar aldı. Yol ve içmesuyu ile ilgili onarım çalışmalarımız devam ediyor. Yaşamış olduğumuz felaket nedeniyle çok fazla belediye personelimizi kaybettik ve hizmet binalarımız da kullanılamaz hale geldi. Hizmetler konusunda biraz gecikme yaşayabiliriz çünkü imkânlarımız oldukça kısıtlı” açıklamasında bulundu.

 

 

“ HİZMETTE ASLA AYRIM YAPMAYIZ”

 

Hatay’ın 15 ilçesinde hiçbir ayırım gözetmeksizin ziyaretler gerçekleştirdiğini ve hizmet yaptıklarını belirten Lütfü Savaş, “Siyasi parti veya herhangi bir farklılık gözetmeksizin Hatay’ımıza hizmet veriyoruz, hizmette asla ayrım yapmayız. Vatandaşlarımızın beklentilerini elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Biz herkesi olduğu gibi seviyoruz. Zor günler geçiriyoruz ama bu günleri hep birlikte aşacağız” diye konuştu.

 

Lütfü Savaş ziyaretlerinde Hassalı vatandaşlara kısal kalkınma projeleri hakkında da bilgiler vererek sumak fidanı dağıttı.

 

Mahallelerdeki hasar alan evler hakkında da bilgiler alan Savaş, ilçede yaşamını yitiren vatandaşların yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundu.

359qm6sprbnfh1jcsodxrpfd.jpg

17nu9hnwjaqbvkorcpj5puyq.jpg

3hfvqz0aw7t8nkrdjanzul4x.jpg

zy7jlwrl0kw9vfz2sbnvth5i.jpg

3vfgeuij6adgqn5myIyh2qnx.jpg

0jxm8ezytfmnqcnkhqilrbvy.jpg

xkv0qx2b9unaobynfwuy16rI.jpg

plq2Ic7kzbtznxydkjfuvxue.jpg

p92gkxtzmuvg43dadb7lw6le.jpg

ulke1odt50rjpvgbn7asfomz.jpg

gqcIof8ms09de3rcxwy5kh6l.jpg

0y7yml3rqqtea2jhwfmdnzx4.jpg

64s9uooIiy7akhpjbzr5b2qf.jpg

vaijr7dq2bbopwu6tn1sxplx.jpg

fqtdgx31204cf5gcb6khknmr.jpg

a1h2dkbfsrp9f5ik7bg3vswz.jpg

uz710wejhiugnmhk9m8ty6ab.jpg

ctbd8oqamhrsgjifsrItujwp.jpg

adjv41eubs0u8zhxfkgtv3wy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.