LÜTFÜ SAVAŞ: KÖY NÜFUSLARI ÇOK ARTTI, GENÇLER DERSLERİ İÇİN İNTERNET ALT YAPISININ GÜÇLENMESİNİ İSTİYOR

LÜTFÜ SAVAŞ: KÖY NÜFUSLARI ÇOK ARTTI, GENÇLER DERSLERİ İÇİN İNTERNET ALT YAPISININ GÜÇLENMESİNİ İSTİYOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, deprem sonrası Hatay’ın 15 ilçesinde mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Yayladağı ilçesine bağlı Leylekli, Eğerci, Kösrelik, Yenice, Olgunlar, Kulaç, Çabala, Gürışık ve Yalaz Mahalle muhtarları ve sakinleri ile bir araya gelen Başkan Savaş, deprem sonrası yaşanan sıkıntıları ilk ağızdan dinledi.

 

Çözüm ortağı olarak gördüğü mahalle muhtarları ile görüşme gerçekleştiren Lütfü Savaş, bütün kurum ve kuruluşları ile birlikte hareket ederek Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurguladı.

 

“DEPREM KÖY NÜFUSLARINI ÇOK ARTTIRDI, ÖĞRENCİLER İÇİN İNTERNET ALT YAPISININ GÜÇLENMESİ KONUSUNU İLGİLİLERE İLETECEĞİZ’’

 

Ziyaretlerde mahalle sakinlerini de tek tek dinleyen Savaş, bazı gençlerin internetin yavaşlığından ve yetersizliğinden şikayet etmesi üzerine, bu sorunu ilgililere aktaracağını bildirdi.

Depremin ardından telefon iletişiminde ciddi problemler yaşandığını hatırlatan Savaş,  “Gittiğimiz birçok köyde gençler internet yetersizliğinden yakınıyor. Deprem Hatay’da köy nüfuslarının çok artmasına neden oldu. Bu sorunu ilgililere aktaracağım’ dedi.

Hatay’ın depremden en çok etkilenen illerden biri ve belediyenin hizmet binalarının kullanılamaz halde olduğunu hatırlatan Savaş, ‘Birçok çalışma arkadaşımızı kaybettik. Birçok kurum ve kuruş da depremden çok büyük hasarlar aldı. Şehrimizin yeniden eski günlerine kavuşması için ilk günlerden beri sahalardayız. Yaralarımızı sarmak ve şehrimizi yeniden eski güzel günlerine kavuşturmak biraz zaman alacak ama herkesin bu konuda Hatay’a destek vermesi lazım” diye konuştu.

ptlhIve1cfnyag4xduaewrqw.jpg

aebqlvwvnl3zyrtojykImud5.jpg

lfnlk2hm0usqwjzgj3f5a8vw.jpg

9f7awmjutz6ai8gbrsjrkzmd.jpg

b3qacohykzdkgpyan6tnmsI5.jpg

fjhdgupre3ote19xo4yb8cyt.jpg

0pktg5gs6chpdvvqf8b37ued.jpg

djfaoy6gotemsz1c78Iutplb.jpg

xgk90tahbyoyzxvnzIeb2u4r.jpg

rpo76kjqsva39k2wdrmbfyqp.jpg

gbqgv0assevw7lIoxqupc3jc.jpg

fl6qv8uyzyjxauebphI7kljd.jpg

zdmf53sf0bhuoqlrjtmvlexu.jpg

dyfm0jzomwgprarcxptwy1jx.jpg

t3corkksg9e1xz8b4mfqspdw.jpg

rajs2vtqfkti9owcelvpdm7e.jpg

4o5sdye2cwuykn7xjgI8amjl.jpg

gps6erjd4ybtIllthkdpsx1z.jpg

2molphjnuee5fkzdtd3xsngq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.