Mahmut Can, " Kağıthane'nin  bir ilçe başkanına ihtiyacı var"

Mahmut Can, " Kağıthane'nin bir ilçe başkanına ihtiyacı var"

CHP Kağıthane meclis üyesi ve grup başkan vekili Mahmut Can. Kağıthane ilçe başkanlık koltuğunun boş olduğunu iddia etti.

CHP Kağıthane'de 10 Aralık ilçe kongresi yaklaştıkça partinin ağır topları sahaya indi.İlçe başkan adayı İbrahim Barut'un  yanında olduğunu açıklayan meclis üyesi Mahmut Can,  gündemi değiştirecek söylemlerde bulundu.

Mahmut Can, "Kağıthane'de bir sorun  görerek uzun bir zaman mücadelemizi sürdürdük. Bu gidişattan memnun değiliz. Bu gidişatı terse çevirecek bir yapıyı , bir olguyu hep birlikte ortaya çıkarmamız lazım. Bu nedenlerle bana aday ol diyen arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bana aday ol diyenlere ben hep şunu söyledim. " Kağıthane'de bir ilçe başkanına ihtiyaç var"  ama ondan önce Kağıthane'de kolektif bir çalışmaya, Kağıthane'yi almayı amaçlayan bir anlayışa ihtiyaç var dedim" diyerek Kağıthane ilçe başkanlık koltuğunun boş olduğunu iddia etti

Mahmut Can, " Meclis üyesi olduğum için etrafta hep duyuyorum, AKP'liler hep şunu söylüyor. " AKP Kağıthane'de kuruldu.  Kağıthane bizim için çok önemlidir bunun için arkadaşlarımız delege, il başkanlığı, kurultay delegelik hesabı yapmamalı. 2019 bizim için çok önemlidir  bu bela ile başa çıkamazsak yapılan bu hesaplar kimsenin işine yaramayacaktır. Mahmut Can olarak omzum da taşıdığım bu sorumluluk nedeniyle Kağıthane'yi birleştirmemiz, kenetlenmemiz gerektiğini hep ifade ettim. İbrahim Barut'u adaylaştırarak ilk kez çok rahat bir şekilde dün uyudum. İbrahim Barut'u yıllardır tanırım hep birlikte destek verirsek İbrahim Barut  Kağıthane'ye büyük katkı sunacağına, 2019 yılında Kağıthane'yi alma konusunda bir iddiayı koyacağına  inanıyorum ve sonuna kadar destekliyorum' dedi.

19 mahallede 260 imza cebimde sözünü eleştiren Meclis üyesi Mahmut Can, " Böyle şey olabilir mi, sosyal demokrat bir parti'de böyle bir anlayış olması mümkün mü,  bu anlayışla bizim partiyi büyütmemiz, partiyi bir yerlere taşımamız mümkün değildir. Yukarda siyaset yapanlar anlatıyor "Bu koltuklara hak edenler gelsin" Peki  nasıl gelecek efendim soruyorum;  işte gelmesi için önümüzde bir fırsat var Kağıthane alınabilecek bir ilçedir, bunu doğru bir dille  doğru bir adayla ve doğru bir kavramla anlatabilirsek biz başarabiliriz Kağıthane'yi alabiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.