MALTEPE BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTE ADAYLARINI SINAVA TAŞIDI

MALTEPE BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTE ADAYLARINI SINAVA TAŞIDI

Maltepe Belediyesi, 2 milyon 592 bin 579 adayın üniversiteli olmak için ter döktüğü Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nın ilk gününde ilçedeki öğrencilerin yanında oldu.

Maltepe Belediyesi, 2 milyon 592 bin 579 adayın üniversiteli olmak için ter döktüğü Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nın ilk gününde ilçedeki öğrencilerin yanında oldu. Belediyenin organizasyonuyla Maltepeli üniversite adaylarıücretsiz servisleri kullanıp sınav alanlarına ulaştı.

Maltepe Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan 18 mahallede oluşturulan otobüsler, sabahın erken saatlerinden itibaren öğrencileri sınav yerlerine ulaştırdı. 12 hatta gerçekleştirilen seferler, Maltepeli öğrencilerin sınav yerleri olan okullarına sorunsuz ulaşmaları için sabah saat 08.00’den itibaren muhtarlıkların ve bazı metro duraklarının önünden kaldırılan otobüslerle başlatıldı. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Cumartesi günü verilen bu ücretsiz ulaşım hizmeti, Pazar günü de aynı saat ve noktalardan da verilmeye devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.