MALTEPE BELEDİYESİ’NDEN  ASBEST DENETİMİ 

MALTEPE BELEDİYESİ’NDEN ASBEST DENETİMİ 

Daha sağlıklı ve temiz bir kent için çalışmalarını yoğunlaştıran Maltepe Belediyesi, 2016 yılından bu yana 2 bin 476 binada asbest denetimi gerçekleştirdi.

Daha sağlıklı ve temiz bir kent için çalışmalarını yoğunlaştıran Maltepe Belediyesi, 2016 yılından bu yana 2 bin 476 binada asbest denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde 342 binada asbest çıkarken, binalarda gerekli güvenlik önlemleri alınarak yıkım yapıldı.

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 2016 yılında başlattığı asbest denetimlerini devam ettiriyor. Bu kapsamda 2016 yılından bu yana 2 bin 476 binada asbest denetimi yapıldı. Denetimlerde 342 binada asbest çıkarken, söz konusu binalarda gerekli güvenlik önlemleri alınarak yıkım gerçekleştirildi. 

İstanbul’un ilk “asbest söküm uzmanı belediyesi” unvanına sahip Maltepe Belediyesi’nin ekipleri, kanser gibi ciddi hastalıklara neden olan; kazanlarda, su borularında, çatı kaplama malzemelerinde ve zemin döşemelerinde bulunan asbestin ilçede denetimli olarak engellenmesi için çalışmalarına devam edeceğini de belirtti.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.