MALTEPE BELEDİYESİ’NDEN SMA HASTALARINA DESTEK KOŞUSU

MALTEPE BELEDİYESİ’NDEN SMA HASTALARINA DESTEK KOŞUSU

Maltepe Belediyesi, Spinal Muskiler Atrofi olarak adlandırılan (SMA) hastalarına destek olmak için koşu düzenliyor.

Maltepe Belediyesi, Spinal Muskiler Atrofi olarak adlandırılan (SMA) hastalarına destek olmak için koşu düzenliyor. Maltepe Belediyesi’nin SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği’yle ortaklaşa düzenleyeceği “Run For SMA 6K” koşusu, 3 Ekim Pazar günü saat 09:00’da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Şehir Parkı’nın İdealtepe’deki atletizm sahasında gerçekleştirilecek.

“Hayata Birlikte Tutunalım” (Let’s hold on to life together) sloganıyla yapılacak koşu ile SMA hastası bireylerin ve ailelerin tıbbi ihtiyaçlarını karşılamalarına, hayatlarını kolaylaştırmalarına, tedavi olanaklarına ulaşmalarına ve toplumun bilinçlendirilmesine katkı sunulması hedefleniyor.

Koşunun tanıtım toplantısı, 29 Eylül Çarşamba günü saat 13.00’de Maltepe Belediyesi Prof.Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde Galeri A+B’de düzenlenecek. Toplantıya, ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, MasterChef Türkiye isimli yemek yarışma programının eski yarışmacılarından müzisyen ve sporcu Yasin Obuz, video içerik üreticisi Halil Söyletmez, oyuncu Özkan Sağın ve Doğa Konakoğlu, pandemi döneminde sosyal medyada büyük ilgi toplayan “Pandami” isimli müzik grubu katılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.