Maltepe Belediyesi’nin Çocuk ve Gençlik Korosu’na iki ödül birden

Maltepe Belediyesi’nin Çocuk ve Gençlik Korosu’na iki ödül birden

Maltepe Belediyesi’nin Çocuk ve Gençlik Korosu’na iki ödül birden

Maltepe Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu ve Maltepe Belediyesi Gençlik Korosu, 11-16 Nisan tarihlerinde düzenlenen İzmir Uluslararası Çok Sesli Korolar Festivali’nde iki ödül birden kazandı. 

Maltepe Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu ve Maltepe Belediyesi Gençlik Korosu,  geçtiğimiz hafta İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ikincisini gerçekleştirdiği İzmir Uluslararası Çok Sesli Korolar Festivali’ne katıldı. Çok sesli koro müziğini özendirmek ve Türk müziğinin evrensel boyuta ulaşmasına katkı sağlamak için yapılan festivale 27 farklı şehirden 81 koro ve 3 bin 87 korist katıldı. Şef Emine Çolak yönetiminde, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sahne alan, bu yıl kurulan, 14-24 yaş aralığındaki Maltepeli gençlerden oluşan Maltepe Belediyesi Gençlik Korosu “Biz Türk Genciyiz” isimli eseriyle  “Müzikalite-Müzikal Dinamikler Başarı” ödülünü kazandı. Altı yıldır çalışmalarına devam eden 9-14 yaş aralığındaki Maltepeli çocukların bir araya geldiği Maltepe Belediyesi Çocuk Korosu ise “Mustafa Kemal’sin” isimli eseriyle  “Entonasyon, Homojenlik ve Koro Tınısı Başarı” ödülüne layık görüldü. Korolar seslendirdikleri eserlerle dinleyicilerin alkışlarını topladı. 

rfvzyg4bdj0cenmtzrykjfeo.jpg

cjmrytmik5uIxyb9dzsjpz7q.jpg

iduos82gywvq0wkkecmn4rh3.jpg

5x8jgca6t0vyuwmewdfujyI9.jpg

mhfdoi0lbw8ysvehlxrcogzt.jpg

k2umgicj7bzfbocwxsjpx9qg.jpg

ehk6wzp3sytqqjz1gwt0ccmv.jpg

rraxfmy9g8qz4uebvv35f2na.jpg

dgnfdasqhpI4zsq19u7rxaco.jpg

1cuos9xpkjfIyjlmndtbea2a.jpg

sp43nhvod8gdv0eyubq6kafe.jpg

v73rrgjzpadijsoekgutvs5l.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.