Maltepe büyük zaferi Manga ile kutlayacak

Maltepe büyük zaferi Manga ile kutlayacak

Maltepe, Maltepe Belediyesi, Ali Kılıç, 30 Ağustos, Zafer Bayramı, Manga

Maltepe büyük zaferi Manga ile kutlayacak

Maltepe, büyük zaferin 97. yılını muhteşem bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı binlerce vatandaşın katılacağı geleneksel fener alayı ile kutlamaya hazırlanan Maltepe Belediyesi, daha sonra Manga konseri düzenleyecek.

Maltepe Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Büyük zaferin 97’inci yıldönümünde Maltepe’de yapılacak etkinlikler kapsamında, Cuma günü saat:20.30’da belediye önünden ilçe meydanına doğru ellerde meşaleler ve pankartlarla fener alayı gerçekleştirilecek. Fener alayının ardından Maltepe Meydanına ulaşacak binlerce vatandaşı bir de sürpriz konser bekliyor. Saat:2100’da ise “Manga” grubu vatandaşlara konser verecek.

“BAĞIMSIZLIĞIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ”

Vatandaşları kutlamalara davet eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç; “Bundan tam 97 yıl önce ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Kocatepe’den emrini verdiği ve 4 gün süren bir mücadelenin ardından zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un yıl dönümünde, tüm emperyalist odaklara Maltepe’den bir kez daha bu Cumhuriyetimizin bağımsızlığına ve Atatürk devrimlerine birlik ve beraberlik içerisinde sahip çıktığımızı göstereceğiz” diye konuştu.


Kaynak: Maltepe Belediyesi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.