Maltepe'de geri dönüşüm seferberliği

Maltepe'de geri dönüşüm seferberliği

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü geri dönüştürülebilir ve kazanılabilir atıkların düzenli bir şekilde kaynağında ayrılarak toplanabilmesi için eğitimlere başlad

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü geri dönüştürülebilir ve kazanılabilir atıkların düzenli bir şekilde kaynağında ayrılarak toplanabilmesi için eğitimlere başladı; pilot bölge ise Adatepe Sitesi oldu. 

Maltepe Belediyesi, geri dönüştürülebilir ve geri kazanılabilir atıkların kaynağında ayrı toplanmasını içeren “atık yönetimi eğitimleri”ne başladı. Bu kapsamda pilot mahalle seçilen Feyzullah’ta, Adatepe Sitesi sakinlerine eğitim verildi.

Pilot mahalle seçilen Feyzullah Mahallesi'nde bulunan Adatepe Sitesi'nde ilk eğitim verildi. Belediye Başkan Yardımcısı Salih Kara’nın da katıldığı atık yönetimi konusunda halkı bilinçlendirmeyi amaçlayan eğitimde geri dönüştürülebilir ve geri kazanılabilir atıkların kaynağında ayrı toplanmasının önemine vurgu yapıldı. Eğitimde atık türleri anlatılarak, hangi atıkların evsel atıklardan ayrı toplanması gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı. Atık toplama kampanyalarıyla da ilgili bilgi verilen toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu, atık miktarlarını artırmaya yönelik yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. (20.04.2022)

Tarih : 20.04.2022 Haber Fotoğrafları

0xtiuha236c1jqnwsphImbdf.jpg

cspy2drxeumg9wbvbtqufdie.jpg

5t8Ihl6ekaupnmlwavgo7je1.jpg

tmuwo7m5jpf0pdj8igIwoy12.jpg

kacrpdh16wmtIuhrnvknp27q.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.