Maltepe’de ‘Okuyan Bir Gelecek’ inşa ediliyor

Maltepe’de ‘Okuyan Bir Gelecek’ inşa ediliyor

Maltepe Belediyesi ‘‘Okuyan Bir Gelecek’’ projesi ile Fındıklı’da başlattıkları etkinlikle dezavantajlı çocukları kitaplarla buluşturuyor.

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliği ile gerçekleştirilen ‘‘Okuyan Bir Gelecek’’ projesi kapsamında Fındıklı’da bulunan Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan bir etkinlik gerçekleştirdi.
‘KİTAP OKUMA BİR YAŞAM BİÇİMİ HALİNE GELMELİ’ Proje kapsamında, kırk çocuk kitaplarla buluştu. Özellikle dezavantajlı çocuklarda okuma alışkanlığı edinilmesini hedefleyen proje kapsamında çocuklarla okuma etkinliği gerçekleştirildi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehriban Çelebi, etkinlik açılışında velilere yaptığı konuşmasında ‘‘Okuyan Bir Gelecek projesi, çocuklarımızın kitaplarla buluşmasına destek olmak, erken yaşlardan itibaren kitap okumanın önemi konusunda toplumda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Hedefimiz, anne babaların çocuklarıyla birlikte daha fazla kitap okuma bilincinin oluşturulması, kitap okumayı bir yaşam biçimi haline getirilmesine katkı sağlayabilmektir’’ dedi. Tarih : 12.08.2022 Haber Fotoğrafları

noefqhpkcj6oyzwmgst20dlr.jpg

8hecu0rtwckxzz6oodls5n7b.jpg

jotjI9znlfu8h1cebyzlm2gk.jpg

oxarbggufcc62y1tpujrqbkl.jpg

gxtpoldxmbuf0oawqc7sjria.jpg

pcfh6kswqagvjqt9sprbzoxl.jpg

exaf0ucy3fxlzq7dIkdoyhwm.jpg

1xloc04fpj3k5utqmrvwglga.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.