Maltepe’de parklara renk geldi

Maltepe’de parklara renk geldi

Maltepe Belediyesi, ilçedeki parklarda kamelya, bank, direk ve korkulukları boyayarak yenileme çalışmalarına devam etti.

Maltepe Belediyesi, Maltepe’nin parklarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor.  Maltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan parklardaki kamelya ve bankların yenileme ve boyama işlemlerine devam ediyor. İlçenin önemli yaşam alanlarından olan ve yaz aylarında yoğun vakit geçirilen parklarda çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

PARKLAR YENİLENDİ

İlçede bulunan ve vatandaşlar tarafından ziyaret edilen parklardaki kamelyalar ve banklar onarıldıktan sonra gerekli boyama işlemlerinin ardından ilk günkü gibi vatandaşların hizmetine sunuluyor. Çalışmalar kapsamında ilçede bulunan çeşitli parklarda çalışmalar yapılıyor. Program dâhilinde çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, 315 adet bank, 14 adet kamelyanın tamir ve boyama işlemlerini tamamlandı. Ayrıca, 7 adet basketbol direği, 7 adet spor aleti boyama işlemi de tamamlandı. Bu çalışmaların dışında 414 metrekare korkuluk boyama, 3 bin 091 metrekare duvar boyama, 300 metrekare ferforje boyama çalışmaları da tamamlanan çalışmalar arasında yer aldı.

 

Tarih : 13.09.2022 Haber Fotoğrafları

I8wmmnkln02bq4jbtvsecohz.jpg

scynwvid5sfwpquxylvra87z.jpg

exjpzake0cc2zouby9fhld84.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.