Maltepe Gençlik Konserleri ‘Yaşlı Amca’ ile devam ediyor 

Maltepe Gençlik Konserleri ‘Yaşlı Amca’ ile devam ediyor 

Sevilen grup “Yaşlı Amca”, Maltepe Gençlik Konserleri kapsamında Zümrütevler’de Maltepeliler ile buluşacak.

Maltepe Belediyesi’nin yaz boyunca gençlere yönelik ücretsiz düzenlediği “Maltepe Gençlik Konserleri” tüm coşkusuyla devam ediyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençlere verdiği konser sözü doğrultusunda hazırlanan “Maltepe Gençlik Konserleri”nin ikinci konuğu, 2012 yılında kurulan alternatif rock grubu “Yaşlı Amca” olacak. Yaşlı Amca, 29 Temmuz Cuma günü saat 21.00’de Zümrütevler Mahallesi Emek Caddesi Şantiye Sokak’ta bulunan pazar alanında sahne alacak. Vokalde ve ritim gitarda Artun Özoğlu, lead gitarda Can Aydınoğlu, bas gitarda Hüseyin Tosun, davulda Yağız İpek’in bulunduğu grup, sevilen tekli ve albüm çalışmalarını Maltepeliler için seslendirecek. 

ÜÇ NOKTADAN ARAÇLAR KALKACAK

Konsere katılmak isteyenler için Fındıklı Muhtarlığı, Altayçeşme Mahallesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünden ve Gülsuyu heykelinin bulunduğu alandan saat 19.30’da ücretsiz ulaşım seferi sağlanacak. Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen Maltepe Gençlik Konserleri’nde, yaz boyunca müziğin farklı türlerinden sevilen isimler ve müzik grupları Maltepeli gençler ile buluşmaya devam edecek. Tarih : 25.07.2022 Haber Fotoğrafları

s1wulyImnhw0jqkflpvrczcz.jpg

07jdqr1chztogasmlky5ueom.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.