Maltepe kreşlerinde Babalar Günü heyecanı

Maltepe kreşlerinde Babalar Günü heyecanı

Maltepe Belediyesi iştiraki Mataş’a bağlı kreşlerde Babalar Günü için hazırlanan etkinliklerde çocukların kahramanları babalar da oyunlara dahil oldu. Kreşlerde düzenlenen faaliyetlerde öğrenciler, Babalar Gününü babaların ve çocukların birlikte yer aldığı renkli etkinliklerle kutladı.
  Pasta yapımında boynuz kulağı geçti  Kreşlerin bahçesinde hazırlanan etkinlik alanında pasta yapımı ve hatıra fotoğrafı çekimi gibi faaliyetlerle babaları ile unutulmaz dakikalar geçiren minikler, hünerlerini sergilediler. Çocuklarının yeteneklerini gören babalar ‘boynuz kulağı geçermiş, derler’ atasözünü hatırlatarak çocuklarını alkışladılar.   Çocukların gerçek kahramanları babaları Babalar Günü etkinlikleri Altıntepe, Altayçeşme, Feyzullah, Girne ve İdealtepe kreşlerinde gerçekleştirildi.  Hayatın gerçek kahramanları olan babaların çocukları ile renkli bir gün geçirmelerini sağlayan kreş yetkilileri de çocukların neşesinden mutluluk duyduklarını açıkladılar. Etkinliklerde babaların, çocukların gözünde birer kahraman olduğuna da dikkat çekildi. Tarih : 19.06.2022 Haber Fotoğrafları

6armu5vfmdg43qbtxfjcIprs.jpg

9cv2thqsngykawri5yzxdmsw.jpg

noqecil5xufcmn2kpjuygb89.jpg

cgpidxm4t3sv8mIukvb0jtyn.jpg

1Iondjgji3qobdzst7hwz4n2.jpg

jwvyirznx4l3kks5eocfa8yq.jpg

vjc2bv65yqwal1xcp9kewIrq.jpg

hdtb8dvIgbf6mwyepqo7rjxn.jpg

hqjsugwvceId2hrncobrsmtz.jpg

g5puqexIpwraqhytroasscbk.jpg

nw3wh9fut1ej4blzIfjovcl0.jpg

Iz7cjivguqtsuppb6r5naxaf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.