“Maltepe’nin melekleri” kadına şiddetle mücadele ediyor

“Maltepe’nin melekleri” kadına şiddetle mücadele ediyor

Maltepe Belediyesi’nde çalışan psikolog ve sosyologlardan oluşan bir ekip, kadına şiddetle mücadele broşürlerini esnaflara ve ağırlıklı olarak erkeklere dağıttı. “Kadına şiddet insanlık suçudur” yazılı tişörtler giyen ve ayrıca bilgilendirmede de bulunan “Maltepe’nin melekleri”ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli psikolog ve sosyologlardan oluşan 3 kişilik bir ekip, Maltepe Kaymakamlığı ile birlikte yürütülen ”Kadına El Kal-ka-maz!” projesi kapsamında hazırlanan afiş ve broşürleri Feyzullah mahallesinde dağıttı. Kades – Kadın Destek programı başta olmak üzere şiddetin insanlar üzerindeki etkisini anlatan, kadına şiddetin hukuki, dini ve sosyal açıdan incelenmesini içeren ve kadınların şiddet gördüklerinde ulaşması gereken numaraların da yer aldığı broşürleri esnaflara dağıttı. Ayrıca esnafların dükkânlarına afişleri de asan “Maltepe’nin melekleri”, başta erkekler olmak üzere vatandaşlara kadına şiddetle mücadele kapsamında yapılması gerekenleri anlattı. 

Bilgilendirmeden oldukça mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar, belediye ekiplerine duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. (29.06.2022)

Tarih : 29.08.2022 Haber Fotoğrafları

chqj2ojdhgzpbnarzvukfut9.jpg

wpqIad06alsqvs1fyumtk8oe.jpg

jlcaec1d3nw72ygpjtzwifn9.jpg

k19jjvrmgdtqwl5z4k8viyeu.jpg

nIdczianb7jgxloeco4frrs1.jpg

owntu3hjsbtpfmioaIervyap.jpg

m0ndzaslwvgxh1cwe8y6ku5v.jpg

qei2hgvxrazczftfr5jvlpmy.jpg

esbvw64jftmhxko57xym9wbr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.