Maltepe parklarına bahar geldi

Maltepe parklarına bahar geldi

Maltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilkbaharı yaşamaya başladığımız bugünlerde ilçe genelindeki parklardaki bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarını tamamladı.

Maltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilkbaharı yaşamaya başladığımız bugünlerde ilçe genelindeki parklardaki bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında bahar aylarına yönelik başlatılan budama, toprak serimi, bakım ve çiçeklendirme gibi dokunuşlar meyvesini vermeye başladı.
Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı parklar, yeni görüntüleri ile göz doldurdu. Park ve bahçelerin yenilenmesi Maltepeli vatandaşları da oldukça mutlu etti.
  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç "Maltepeli dostlarımızın bahar aylarının keyfini çıkaracağı park ve bahçeleri daha kullanışlı ve görsel açıdan daha donanımlı bir hale getirmek için yoğun bir çalışma yürüttük. Tüm vatandaşların temiz ve nezih bir ortamda aileleriyle beraber vakit geçirmeleri adına ilçe genelindeki tüm parklarda çalışmalarımız devam edecek" açıklamasında bulundu. (27.04.2022) Tarih : 27.04.2022 Haber Fotoğrafları

quIze0omh9zw68bkp2pc7yvw.jpg

Iwkz59ymsouce0yxtqn8qtba.jpg

livphwugjnoczyqcmyrxe7q0.jpg

e52qkldvuwlwjvoysz6mshh8.jpg

cs2wdmndwmIx6iyzp9faje0g.jpg

oswvjbtuqfzdukw705fcar8l.jpg

1djrguyzinrwesqmlcwqlbvo.jpg

3gfduetivhpcxacjnduqsxmo.jpg

fpjccuvg4ytxnpw8m9hoiagq.jpg

v4mqng2zslarfkpdh5bx3eut.jpg

xwrzqeh2cxgIobpl51sbcy3u.jpg

5Icekycnoo1twlgz0ixpse49.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.