Maltepe sahilinde Anneler Günü coşkusu

Maltepe sahilinde Anneler Günü coşkusu

Maltepe sahilde Anneler Günü, anne ve çocuklara özel etkinliklerle kutlandı.

Maltepe sahilde Anneler Günü, anne ve çocuklara özel etkinliklerle kutlandı. Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği organizasyonların ilki “Anne Çocuk Kürek Etkinliği”ne yaklaşık 100 anne ve çocuk katıldı. Etkinliğe katılanlar uzman eğitmenlerle birlikte denize açıldı. Anneler Günü’ne özel düzenlenen etkinlikte, çocuklar anneleriyle birlikte denizde olmanın heyecanını yaşadı. Anneler de çocuklarıyla birlikte spor yapmanın tadını çıkardı. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.
    
MÜZİK VE DANSLA EĞLENDİLER

Anneler Günü organizasyonlarının ikincisi ise Orhangazi Şehir Parkı’nda düzenlendi. Karikatür çizim, yüz boyama, seramik atölyesi, canlı müzik ve anne çocuk zumba dans gösterilerinin yer aldığı etkinlik yoğun ilgi gördü. Yüzlerini rengarenk boyatan minikler, seramik atölyesinde annelerine özel Anneler Günü hediyeleri hazırladı. El emekleriyle annelerine armağanlar veren çocuklar mutlu oldu.

Canlı müzik programının başlamasıyla etkinlik daha da renkli bir hal aldı. Şarkılara eşlik eden anne ve çocukları Anneler Günü’nde unutulmaz anılar biriktirmiş oldu. “Anne Çocuk Zumba Dans Gösterisi” ile sahneye çıkan minikler hareketli ritimle enerjilerini attı. Anneler de çocuklarına eşlik etti.

Anneler Günü’nü rengarenk bir güne dönüştüren Maltepe Belediyesi etkinliklerinin sona ermesiyle aileler alandan ayrıldı. Tarih : 09.05.2022 Haber Fotoğrafları

5rufsplsmclzt7gxzddhytIb.jpg

my5p4dxzifrowuoqmqsaf8jv.jpg

wum9yojukicgmfnphqbrs40q.jpg

7tz9gI4uxftzw2eysvemrkc1.jpg

lbumzrgfucyhewfkngt5pdjs.jpg

rlztz1hhgjnnj28peasbvkio.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.