Maltepe sahilinde ‘patili’ bir buluşma

Maltepe sahilinde ‘patili’ bir buluşma

Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği “Patili Dostumla Koşuyorum” başlıklı etkinlikte evcil hayvanlar ve sahipleri Maltepe sahilinde birlikte koşmanın mutluluğunu yaşadı.

Maltepe Belediyesi, evcil hayvanları ve hayvanseverleri bir araya getiren bir etkinlik düzenledi. “Patili Dostumla Koşuyorum” isimli etkinlikte evcil hayvanlar ve sahipleri Maltepe sahilinde buluştu. Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlik için Maltepe sahilinde bir etkinlik alanı ve parkur oluşturuldu. Etkinlik alanında çeşitli stantlar açılırken, müzik eşliğinde etkinliğe hazırlanıldı. Etkinliğin koşu ayağı büyük ve küçük ırk olmak üzere iki kategoride yapıldı. Koşuya büyük ırklar önce başlarken, küçük ırklarda belli bir aralık verildikten sonra koşuya girdi.  Koşuyu tamamlayan tüm katılımcılara hatıra madalyası verildi.

MELEK ŞAHİN’DEN ETKİNLİĞE DESTEK

Çocuklar Duymasın dizisinin “Emine”si olarak hafızalara kazınan başarılı oyuncu Melek Şahin de etkinliğe katılanlar arasındaydı. Sosyal medyada “Melek Hareketi” isimli hesapla sokak hayvanlarına yardımcı olan Melek Şahin, bu tür etkinliklerin çok değerli olduğunu belirterek, hayvanların yaşam ve haklarına dikkat çekti.


Tarih : 11.09.2022 Haber Fotoğrafları

aehbd0zxliv3zjjucwppm1bw.jpg

5yyg6gaod4suzvmmtrlx0jc7.jpg

zumgkv6fiy12wbnak0dt89ll.jpg

pesohbazrow9k4eqfh3gzany.jpg

tr5yurbmz1mbkqv3edki8fIt.jpg

2jufdmjgveigwz3ncI0rcokh.jpg

7pgbmevnruat1xpcsk84yhmf.jpg

a0bz3s4yrdkkygIhepnw2ulv.jpg

qzj9dk6zv21nsfcv85dwrImu.jpg

kvvgocjghaleupruhnepmroc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.