MALTEPELİ ÇOCUKLARIN YAZ OKULU KEYFİ

MALTEPELİ ÇOCUKLARIN YAZ OKULU KEYFİ

Maltepe Belediyesi, pandemi nedeniyle geçtiğimiz yaz ara verdiği yaz okulunu yeniden açtı.

Maltepe Belediyesi, pandemi nedeniyle geçtiğimiz yaz ara verdiği yaz okulunu yeniden açtı. 7-10 yaş grubu çocuklara kapılarını açan Cumhuriyet Bilim ve Düşler Merkezi'nde çocuklarla müzik, dil, yaratıcı yazarlık ve bilimsel deneyler alanlarında eğitim verilecek.

Maltepe Belediyesi, geçen yaz pandemi nedeniyle online videolar hazırlayarak sürdürdüğü yaz okulu eğitimlerine yeniden başladı. Yasaklarının kalkmasının ardından harekete geçen Kütüphane Müdürlüğü, 30 Temmuz’a kadar devam edecek bir yaz okulu programı hazırladı. Cumhuriyet Bilim ve Düşler Merkezi’nde yapılacak eğitimlerde çocuklara Türkçe, matematik, sosyal bilgiler, müzik, dil, değerler eğitimi, yaratıcı yazarlık ve bilimsel deneyler alanlarında bir dizi eğitim verilecek. 7-10 yaş grubu 50 çocuğa verilecek eğitimler ,eğlenceli etkinliklerle destekleneceği gibi haftanın bir gününü de kültürel geziler düzenlenecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.