Maltepeli kadınların ada sefası

Maltepeli kadınların ada sefası

Maltepe Belediyesi pandemi nedeniyle 2 sene ara verdiği tekne turlarını tekrar başlattı. Bu yıl 6.’sı düzenlenen turda kadınlar halaylar ve danslarla keyifli bir gün geçirdi. Tur öncesi konuşan Belediye Başkanı Ali Kılıç, çifte müjde vererek, kadınlara günün hediyesi olarak taç taktı.

Maltepe Belediyesi’nin pandemi nedeniyle 2 yıldır ara verdiği tekne turları yeniden başladı. İlk gününde Esenkent, Cevizli ve Bağlarbaşı mahalleleri sakinlerinin katıldığı turda kadınlar rehber eşliğinde tekneyle Büyükada, Burgazada, Heybeliada ve Kınalıada’nın çevresini dolaştı. Bu yıl 6.’sı düzenlenen geleneksel tekne turunda kadınlar, sanatçı Arzu Akçay’ın şarkılarıyla dans ederek keyifli bir gün geçirdiler. Belediyenin çeşitli ikramlarda bulunduğu tur öncesi Belediye Başkanı Ali Kılıç da tekneye çıkarak kadınları selamladı ve onlara günün hediyesi olarak güllerle bezenmiş taç taktı.

KILIÇ’TAN ÇİFTE MÜJDE 

Burada yaptığı selamlama konuşmasında belediyenin İBB ile birlikte sürdürdüğü ilçe merkezindeki trafiğin yer altına alınması projesi ve Küçükyalı Tıp Merkezi gibi faaliyetleri hakkında bilgi veren Kılıç, çifte müjde verdi. Esenkent’in imarla ilgili yaşadıkları problemi masaya yatırdıklarını ve TOKİ ile görüşerek, problemli alanların sorununu giderip çalışmayı tamamlayacakları müjdesini veren Kılıç, Cevizli’deki Cumhuriyet Parkı’nın da genişletilerek, yanındaki boş araziye yetişkinler ve gençler için spor parkı kuracaklarını açıkladı. 

Etkinlik sonrasında şu turlarla devam edecek:

- 22 Haziran Çarşamba: Feyzullah-Altayçeşme / Gülsuyu-Gülensu
- 23 Haziran Perşembe: İdealtepe-Küçükyalı / Girne-Aydınevler
- 27 Haziran Pazartesi: Altıntepe-Çınar / Fındıklı
- 29 Haziran Çarşamba: Başıbüyük / Zümrütevler
- 1 Temmuz Cuma: Yalı-Büyükbakkalköy. (20.06.2022)

Tarih : 20.06.2022 Haber Fotoğrafları

bqxuxshkaj5lfl78pg9mvdbI.jpg

6ulky1naz9c5nqwvpxsovhly.jpg

05nnsff8bj2huaeqqsperbgw.jpg

wlvfwlbdxkim3zpsoh2sgayI.jpg

w597vlqt6r1dzghmpcfsowIx.jpg

tx3vdsevp2ubIreloigtdnaj.jpg

qrtypcu9ufx1zemdlvvIasah.jpg

rwtIfnccqo18mklm9jghuyrs.jpg

spymkf97ech46tlu5rv0qvzb.jpg

owjnnrlu6hqcdqbme9dxmvgo.jpg

dfi0owse6ntw4rpljejad9zu.jpg

oatwsyluvcdknmu4jxI80bwq.jpg

2xv6yomorus8gc9dgzlxjank.jpg

pIjc6v9axltbrrows4mzqysh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.