MALTEPELİLER, SPOR KARNAVALI’NDA BULUŞTU

MALTEPELİLER, SPOR KARNAVALI’NDA BULUŞTU

Maltepe Belediyesi’nin 17-25 yaş aralığındaki ilçeli gençler için düzenlediği “Maltepe Gençlik Günleri” Spor Karnavalı’yla sona erdi.

Maltepe Belediyesi’nin 17-25 yaş aralığındaki ilçeli gençler için düzenlediği “Maltepe Gençlik Günleri” Spor Karnavalı’yla sona erdi. Maltepe Orhangazi Şehir Parkı yanındaki alanda düzenlenen ve gün boyu devam eden karnavala her yaştan Maltepeli katıldı. 

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından ”Sporun kalbi Maltepe” sloganıyla düzenlenen karnavala katılanlar; futboldan basketbola, tırmanma duvarından masa tenisi, dart ve rodeoya birbirinden farklı spor ve oyun dallarında eğlenceli zaman geçirdi. Karnavalda kedi ve köpekler için mama dağıtımı da yapıldı. Karnaval, vatandaşların sporla iç içe, sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmesi amacıyla düzenlendi.

Festivale katılanlar düşüncelerini, şu sözlerle dile getirdi:

-Zübeyde Türkmen Sütçü: “Oğlum beş yaşında. Araba yarışına katıldı ve çok eğlendi. Babasıyla birlikte şimdi  masa tenisi oynuyor. Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği bu hizmetten çok memnun kaldık. Çok teşekkür ederiz.” 

-Yusuf İnan: “Maltepe Belediyesi’nin Fındıklı Mahallesi’nde de ücretsiz etkinlikleri oluyor. Bu etkinlikler çocuklarımız için çok faydalı oluyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.” 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.