MALTEPE'NİN SORUNLARINA "AYDIN" ÇÖZÜM

MALTEPE'NİN SORUNLARINA "AYDIN" ÇÖZÜM

Eray Aydın Meclis üyeliği için kolları sıvadı

Maltepe Kent Konseyi Başkanı, İstanbul Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve CHP Kent Konseyleri Masası Marmara-Batı Karadeniz Bölgeleri Sorumlusu Eray Aydın, Maltepe Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aydın başvuru sonrasında yaptığı açıklamada, "Öncelikle bana destek olan ve bu yolu açan önce partime, sonra aileme, arkadaşlarıma ve tüm bileşenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Maltepe'nin bir evladı olarak ilçenin sorunlarını, mahallelerimizdeki insanları yakından tanıyor ve taleplerle önerilerini biliyorum.  Bu açıdan ilçemize başarılı bir şekilde katkı sunacağımdan eminim.  İlçemiz için yapacağımız birçok proje ve güzel çalışmalar var. Desteklerinizi bekliyorum." dedi.

ERAY AYDIN KİMDİR?

1990 yılında Kartal'da dünyaya gelen Eray Aydın, 33 yıldır Maltepe'nin Gülensu mahallesinde ikamet etmektedir. Evli ve bir çocuk babası olan Eray Aydın, 2012 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bünyesinde siyasi çalışmalarına devam etmektedir. CHP içerisinde ilçe delegeliği, ilçe gençlik kolları yöneticiliği gibi görevlerde bulunan Aydın, aynı zamanda Maltepe'ye hizmet etmek adına birçok sivil toplum kuruluşunun destekleriyle oluşturulan Maltepe Kent Konseyi Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Bunun yanı sıra İstanbul Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliği, CHP Kent Konseyleri Masası Marmara-Batı Karadeniz Bölgeleri Sorumlusu görevlerini de sürdüren Aydın Maltepespor kulübünde yöneticilik de yapmaktadır.

b611ac35-0197-44ff-aefc-6f9cc49f8e4d.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.